En liten vilding!

Idag har det varit en städdag. Fenix sov 3 timmar på förmiddagen så då hann jag med en hel del. Skönt att få lite rent och fint. Lite varma promenader i solen har vi hunnit med oxå. Vi har tvättat en del oxå, det var så fint väder så tvätten har hängt ute och torkat. Underbart!
På eftermiddagen tog vi en sväng till gräddö och handlade lite. Daniel ringde och han och Gösta åkte direkt efter jobbet och tittade på träden istället för halv åtta. Skönt att ha det gjort tidigare. När Daniel kom hem åt vi mat, kasslergratäng med ris, och efter det gick vi ut och Daniel satte upp våran nya brevlåda. Den är så fin! Vi gjorde ett litet besök hos farmor oxå innan vi gick hem för att mysa. Fenix fick klappa och mysa lite med Mollys päls. Fenix sitter just nu i pappas knä och tittar på lyckohjulet. Han är bra trött så snart blir det duschen för honom och sen sängen. Det är inte konstigt att han är trött. Han har varit på upptäcksfärd hela dagen, han kryper runt och spanar in allt! Vi ska ordna med en grind då han har en tendens att dras till trappan, han vill gärna ställa sig i trappen. Vi får börja barnsäkra huset ordentligt nu, han är ju på allt! Han är i alla fall alldeles lycklig att kunna ta sig framåt själv och det är det viktigaste!
Jo, jag stod ute och borstade Embla en stund i dag, Fenix kom då krypandes och kikade ut genom dörren, han ville så gärna krypa ut men det satte jag stopp för. Hihi, han är för söt!  
Lägger upp lite bilder på bustrollet, mer bilder från dagen kommer imorgon!


Nu blir det upp med grinden när lilleman börjar stå i trappen

Lilleman är ihärdig i trappan även på eftermiddagen

Hej och hå!

Busungen!

Tittut!

Vad gör du ute mamma??? Får jag oxå komma ut???

Undra vad som finns i det här skåpet?

En glad kille som tar sig fram nu!

Nu kommer jag, mamma!

Nu mamma är jag framme vid ditt knä!

Kan du bära upp mig nu?

Mycket intressant, undra vad som finns här?

Jaha ja, då har man sett det här med!


Kommentarer
carina

Vist är det kul att se dom utvecklas, men jag är ändå lite avis på eran kille som inte har kommit på allt de casper har för de går inte att vända ryggen till och nu ramlar han så ofta och gör sig illa hela tiden =(

men kul att han gör framsteg =)

2010-04-19 @ 20:01:45
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Anonym

Det skulle nog tyvärr behövas, han slog sig ganska mycket i dag. Fick en stor bula =(

2010-04-19 @ 21:37:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0