Full rulle hela dagen!

Igår följde Fenix och jag med pappa Daniel till sjukhuset när han skulle göra sin lungröntgen. Det gick bra där och en tant i väntrummet tycket att Fenix var så söt! Hihi, det är han ju oxå! När vi var klara där åkte vi ner på stan och gick in på systemet och köpt lite vin, både till mig och Daniel men även till Janny som fyllde år. Vi åkte sedan vidare till Janny. Vi fick jättegod tårta och hade en trevlig stund! Fenix fick lite mellanmål och smörgåsrån. Han tyckte oxå att det var trevligt! Massa spännande människor och saker att titta på.  
På hemvägen från Janny stannade vi på flygfyren och handlade majskrokar och smörgåsrån till lilleman, dem hade tagit slut här hemma. SIsta stoppet vart på Baan Thai där vi köpte med oss mat hem.
Vi tog oss ett skönt bubbelbad alla tre på kvällen, Fenix älskar verkligen att bada. Han somnade sedan som en stock vid nappflaskan och vaknade vid tjugo i sju i morse igen.
När Fenix somnat så mös jag och Daniel i soffan med ett glas rött vin och Saw VI. Första glaset rödvin sedan jag vart gravid. Gott!
Nu är det lördag. Daniel har åkt med sin pappa ut i skogen en stund för att hjälpa till att ta ner några träd. Jag och Fenix myser. När Daniel kommer hem igen ska vi åka till täby centrum. Jag behöver vårskor! På vägen hem därifrån ska vi stanna hos Enid och Hans och titta på deras nyfödda lamm. En riktig mysdag kommer det bli!


Påklädd för gårdagens äventyr

Pojkarna i väntrummet på sjukhuset

Är det inte pappas tur snart?

Hittade en leksak i väntrummet!

I pappas knä hemma hos Janny! Har fått låna en kul kartong att leka med!

Janny tillsammans med sin mamma, pappa och son

Lilleman ute på rymmen!

På besök i Jannys knä

Pusskalas!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0