Ett jättetrevlig besök i Blidsta

Nu har Fenix och jag varit och hälsat på Carina, Casper och Jimmy. Supertrevligt! Fenix fick låna Caspers fåbord vilket var populärt! Casper står ju själv så han ställde sig brevid bordet och höll i sig så Fenix fick sällskap. Dem är så söta tillsammans. Vi vuxna fikade med en jättegod hallonkaka med vaniljsås medans bebbarma fick majskrok och smörgåsrån. Efter två timmar vart dem trötta båda två så då åkte vi hem igen. Fenix somnade på en gång i bilen.
Fenix´s kläder som jag beställt hade kommit idag. Lite blandad kompott men framförallt hans strumpbyxor med halkskydd på knäna. Nu får vi se om det blir lättare för honom att ta sig framåt.  
Daniel var redan hemma när vi kom och nu står han och lagar mat, korv stroganof ala Taliban ska det bli.....hm undra vad det är...Vi får väl se.
Ikväll blir det Saw-kväll. Har köpt alla sawfilmerna. Har sett alla utom sexan tidigare men nu får vi ju se om alla så att man är uppdaterad inför sexan. En myskväll helt enkelt!
Tack snälla Carina, Casper och Jimmy för en trevlig dag!


Glad pojke väntar på att åka!

Buspojkarna!

Så söta!

Lilleman försöker krypa

Fenix vart bjuden på majskrokar och smörgåsrån!

Caspers leksaker var goda!

Jättegoda!

Hihi, sötnosarna delar leksak!

No hands!

Våran älskling!

Fenix´s nya tröjor

Nya jeans och mockasiner

Hajpyjamasen!

Nya strumpbyxor

Gulliga!


Kommentarer
carina

tack själva det var bara trevligt att få ut besök =)

2010-04-01 @ 18:35:22
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0