Underbara fredag!

Igår gick jag och Fenix en liten sväng på stan, jag köpte bl.a. två filtar till honom som var plastade på undersidan så han kan sitta ute utan att bli blöt. Perfekt till våren/sommaren. En var med stjärnor på och den andra med döskallar så klart! Han fick inviga den ena filten redan samma dag fast inomhus hos mormor och morfar. Jag lämnade Fenix hos morfar och åkte sedan till gymmet. Jag körde lite kondition, precis när jag var klar så kom Daniel. Det vart en snabb puss och sen åkte jag och hämtade upp Fenix. Mormor hade oxå kommit hem då. Alla tre låg på filten när jag kom. Fenix passade på att visa mormor och morfar att han lärt sig att ställa sig upp oxå! Han använde fotpallen som stöd.
Daniel handlade med sig sallad på vägen hem, skönt att slippa laga mat. På kvällen när jag gick ut med Embla så gick Daniel  och Fenix upp till farbror Mikael. Efter det duschade jag med Fenix och sen var det läggdags för honom. Jag och Daniel mös i soffan och tittade på lyxfällan, haha, vilka puckon det finns. Dem får ju en annan att framstå som ett ekonomiskt geni ju!  
Idag kanske vi ska äta lunch med Camilla, vi får se hur det blir. Jag ska i alla fall möta upp Daniel någonstans i eftermiddag. Han ska få ha Fenix medans jag går till blodbussen. Var ett tag sedan jag var där nu så vi får se hur blodvärdena ser ut, förhoppningsvis ska jag börja kunna lämna blod igen. Alla ni som är hemma idag kan ju oxå pallra er ner till blodbussen i hamnen. Jag antar att dem flesta skulle vilja ha blod om dem skadades eller blev sjuka därför är det så viktigt att man lämnar blod. Man kan inte lite på att alla andra ska göra det eller att man är så nålrädd. så man inte kan. Rädd kommer man vara den dagen man är halvt död på sjukhuset och det inte finns något blod att ge dig! Är man frisk och pigg så tycker jag faktiskt att man kan bidra med detta lilla. Sköterskorna på bussarna är supertrevliga och duktiga så det är inget att oroa sig för!


Oj, vad mycket skoj man kan hitta i papperskorgen

Lite mer ska jag nog slita ur papperskorgen

Oj, mamma, nej jag gör inget!

Världens gulligaste äter lite smörgåsrån!

Sitter och klurar lite!

Hihi, en glader!


Vårat lilla mirakel!

En av Fenix´s nya filtar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0