Regnigt!

I dag är det exakt ett år sedan som jag åkte motorcykel med Daniel. Älskar att åka hans svarta ninja. Vi åkte då hem till Janny för att fira henne på hennes födelsedag. Jag var gravid så det var därför det vart sista gången, magen började vara i vägen redan den här turen men jag ville åka en sista gång. När vi kom fram satt vi ute i solen i bara t-shirt. Idag, ett år senare ska vi till Janny igen för att fira hennes födelsedag. Idag spöregnar det och är 4 grader varmt så det får bli bilen dit och ordentligt med kläder. I dag kommer vi nog sitta inne. Vad olika det kan vara med väder.
Jag och Fenix ska först hämta upp Daniel på jbbet och sen ska vi vidare till sjukhuset där Daniel ska göra en lungröntgen. Det är en rutinkontroll som dem gör på hans jobb eftersom dem jobbar med det dem gör. När han är klar där så åker vi hem till Janny. Ska bli trevligt att träffa henne och hennes barn igen! Hennes föräldrar från Holland är oxå där! 
Först blir det på med regnkläder och en promenad här hemma!  

Min fina maskballong som Nea gjort till mig!

Tjejerna hoppar med Fenix

Hopp, hopp!

Gänget spanar in projektorn, väldigt intressant!


Fenix nya hink med tillbehör som han ska ha på stranden i sommar!

Nya strumpor till lilleman!


Kommentarer
carina

finna saker han fick på coop =)

Ja nej min lill kille är INTE på bra humör när han vaknar. Men de roliga är att så fort man bara sträcker fram händerna för att ta upp honom så blir han knäpptyst =) men som sakt man hinner inte få vakna till direkt =( skrik och panik direkt

2010-04-09 @ 08:44:00
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0