Mulet ute men en solstråle inne!

Fenix vaknade kvart i sju i morse, rena rama sovmorgonen! Han är en riktig solstråle varenda morgon. Han är så lycklig att vakna och få komma upp och hitta på nya bus. Man blir på så bra humör när man får vakna upp till hans underbara skratt och leende! 
Om en stund ska vi klä på oss och gå ut och gunga lite, det är så underbart att ha gunga hemma, man kan gp ut när man vill nu och gunga lite. Det finns ju ingen lekpark i närheten här hemma utan man måste bege sig till Norrtälje dessvärre. I sommar får det bli en sandlåda här hemma oxå så han kan använda sina hinkar och spadar mm. Han kommer väl spendera en del tid på stranden oxå där han kan få gräva hur mycket han vill. 
Idag ska vi träffa Carina och Casper. Äntligen, vi har ju inte träffats på över två veckor i och med Fenix´s förkylning. Nu är han pigg och kry i alla fall. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men kanske en fika eller en promenad eller kanske både och. 
Embla är hemma igen efter en semesterhelg hos mormor och morfar, prinsessan har blivit bortskämd vilket hon verkligen förtjänar. Fenix älskar ju Embla och kan inte låta bli henne så det har nog varit skönt med lite lugn och ro för henne trots att hon tycker om Fenix. Efter gungstunden tar vi alla en promenad! 
 
Kryptur i mammas och pappas säng

Världens goaste bebis!


Kommentarer
Carina Ohlsson

Hej =)

Kan vi kanske ta det i morgon?

Jimmy har tydligen lovat farmor att få ha Casper i

dag så Jag tydligen ska få hjälpa jimmy hitta nya skor =)

2010-04-26 @ 09:00:18
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina Ohlsson

Säg en dag du kan =) elelr ja ni =) för vi har inget planerat än =)

Kram

2010-04-26 @ 10:16:30
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0