Inte mycket sömn i natt heller

I går när Daniel kom hem hade Fenix 38,3 grader i feber. Han var glad i alla fall men väldigt klängig och mammig.  Han duschade med mig på kvällen och Daniel nattade honom efter det. Han sov väl i ungefär en kvart innan han vaknade igen. Jag gick och hämtde honom och då var han jättevarm . 39,6 grader i feber hade han då, stackars liten. Han fick då en alvedon supp och näsdroppar i förhoppning om att han skulle somna om men icke! Nu var han pigg pch pratsam och ville inte somna om. Vi gick ner och tittade lite på tv. Man märkte i alla fall att ha var lite sliten men vi satt nog en timme och tittade på tv. Jag försökte vid ett flertal tillfällen få honom att somna om men han låg bara och gosade på mig, han ville inte sova. Vid halv tre somnade han om igen. Vi hade då lagt oss i gästsängen för att inte störa Daniel som skulle upp och jobba. Han sov sedan till sju och då var han pigg som en lärka igen. Han har ingen feber för tillfället men jag vet inte om alvedonen kanske fortfarande håller ner den. Vi får se lite senare idag. Han är fortfarande lite snorig men lite bättre är det.
Han har precis smackat i sig en hel portion gröt med god aptit och druckit lite vatten, han sitter nu i vardagsrummet och leker. Det var meningen att vi skulle ha träffat Tina och lilla Leo idag men det får vi ställa in, vill ju inte smitta ner den lilla. Fenix och jag får vara hemma och mysa istället. Solen skiner så det blir nog en långpromenad lite senare.

En liten sjukling!

Lite glad är jag i alla fall



Morgonmys! Pigg bebis och trött mamma som fått sova fyra timmar på två dygn!


Kommentarer
carina

snutt, inte lätt att vara liten =(

2010-04-14 @ 10:08:09
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0