En underbar dag!

Nu sitter jag och Daniel och myser framför tv:n med massa tända ljus och bara njuter. Dagen har varit kanonbra! Vi började med Täby centrum. Jag hittade ett par bra promenadskor som jag kan ha här hemma när jag sa gå lågpromenader med Fenix och Embla, jättelätta och vattentäta! Kanonbra! Fenix fick som vanligt mest saker, en body, en mössa, två skålar att äta ur, en skjorta med slips och en cd-spelare som vi ska ha på hans rum. Nu kan han lyssna på sina cd-skivor! Vi hittade även en kanonsöt liten gubbkeps till honom men Daniel tyckte vi skulle avvakta att köpa den tills det blir varmare. Fenix måste bara få den sen! Han var så söt i den!
Vi passade på att äta lite lunch där oxå, magarna började ju kurra efter en stund. Daniel köpte lite saker på Claes Ohlsson. Embla fick två stycken handdukar i mickrofiber att torka sina små söta fötter på oxå! Sist av allt köpte vi med oss en tårta som vi skulle fika med hos Enid och Hans.
Nöjda med shoppingen begav vi oss till Frihamra för att titta på Enid och Hans små lamm! Famor Marie-Louise kom oxå dit. Gud, så söta! En var helt ny och dem andra bara någon enstaka dag gamla. Så bedårande söta lamm, man skule lätt kunna ta med sig ett par hem. Fenix fick klappa på ett av lammen, han såg överlycklig ut, mungiporna försvann upp till öronen! Hihi, vi får nog åka tillbaka snart och kika lite till på dem. Vi fikade med lite tårta och Fenix fick lite mellanmål.
Nöjda med utflykten åkte vi hem igen men vi hann inte vara hemma allt för länge innan vi skulle gå upp tilll farmor och äta middag, fyllda lövbiffar med potatismos! Jättegott! Fenix fick titta lite på lyckohjulet innan vi gick hem. Hihi, han skiner upp som en sol så fort han får syn på Hanna Graaf. Blonda storbystade tjejer verkar vara hans grej!
Nu sover lilleman, han var helt slut efter dagens äventyr. Han är för söt, han började säga mammamammamamma för några veckor sedan och nu har det blivit mer och mer, speciellt när han är lite ledsen. Han har minskat ner mammamammamamma till bara mamma nu och så tittar han på mig med stora ögon! Hihi, han är för söt! Älskar våran bebis så det värker i hjärtat!
Nu ska jag mysa vidare med stora hjärtat!


Leker med morbrors present på väg  till Täby centrum

En sådan här keps får det bli till sommaren!

Väntar på sitt mellanmål där jag och Daniel åt lunch

Hemma hos Enid och Hans

Fenix och Daniel pratar med Hans

Enid och Marie-Louise

En helt ny lammunge!

Ett litet hungrigt lamm!

Så söt!

En liten svart!

Två söta bebisar! Fenix har sin  nya mössa på sig.

Åh vad roligt att klappa lamm!

Åh vad mysigt!

Fenix´s cd-spelare

Dem nya kläderna

Ny skål att äta ur för Fenix



Kommentarer
carina

Massa kul saker för Fenix =)

Casper ska också få leka med lam snart igen =)

men då ska mamma följa med me kameran =)

2010-04-11 @ 09:18:13
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0