En trevlig kväll!

I går hade jag en jätte trevlig kväll med två av mina gamla arbetskollegor och en kompis till en av dem. Vi åt middag på G tillsammans. Jag åt helstekt fläskfilé med potatisgratäng och blomkålskompott. Jättegott. Eftersom jag körde bil så vart det bara apelsinjouice till maten med dem andra tog sig några öl. När resaturangen stänge gick vi över till pubdelen en stund. Det var verkligen jätteroligt och hoppas vi kan göra det snart igen. Daniel ringde vid kvart i nio och då hade han fått Fenix att somna. Dem är så duktiga mina pojkar! Fenix är ju så mammig just nu så det var skönt att det funkade hemma utan mig. Jag var hemma vid halv tolv igen.

Idag får jag och Fenix besök av lilla Leo och Tina vid ett-tiden. Vi tre ska jag och Fenix åka in till norrtälje och möta upp Daniel. Jag ska klippa mig och slinga håret, fick det i julklapp av min älskling. Ska bli så skönt att bli ompysslad lite. Grabbarna får roa sig på stan så länge!

Lotta och hennes kamrat

Jag och Janny

Hemma och myser med min med älskling i sängen nu på morgonen! Konstig kamera, röda ögon på Fenix men ej på mig! Hmmm???

Kram!



Kommentarer
Carina Ohlsson

Hej

Tänkte bara höra hur morgon dagen ser ut =)

2010-04-27 @ 18:48:57
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0