En tidigt långfredagsmorgon med min ängel!

Fenix vaknade klockan fem idag på strålande humör, han ville inte somna om han inte så jag tog med honom upp och nu sitter han brevid mig i soffan och leker med fjärrkontrollerna. Pappa Daniel får sova en stund till. Skönt med lite sovmorgon för honom, han går ju upp halv fem hela veckorna annars. Fem är ju ganska tidigt men jag går gärna upp med min lilla glada ängel!
Han blir nog snart hungrig så då blir det lite gröt. Daniel ska ut i skogen en sväng med sin pappa idag, dem skulle nog fixa med lite ved. Jag ska då passa på att tona håret om Fenix vill ta en tupplur senare. Fram tills kvällen kommer bllir det nog lugnt, kanske åker till gräddö en sväng och handlar. Fenix´s bananer är slut!
I kväll ska Daniels mamma vara barnvakt åt Fenix. Jag och Daniel ska äta middag på G med några vänner. Ska bli jättetrevligt men har viss ångest över att lämna min ängel. Han har aldrig blivit lämnad så att någon annan fått nattat honom. Kommer säkert gå bra!
Lägger upp lite bilder på fjärrkontrollsbebisen om en stund. Måste göra det på den andra datorn och jag vill inte gå upp och råka väcka Daniel.


Kommentarer
carina

hoppas ni får en trevlig kväll och fenix kommer att somna förr eller senare i kväll =) men de kommer nog går bra för honom och farmor

2010-04-02 @ 08:08:27
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0