En sömnlös natt med en snorig liten herre!

Igår busade pappa Daniel och farbror Mikael med Fenix som satt i hoppgungan. Han tyckte det var jättekul!
Vi nattade Fenix vid halv nio igår och han somnade så skönt så, vid halv tio vaknade han igen genomsnorig. Jag tog upp honom, gav honom näsdroppar och fick honom att somna om men vid halv elva var det slut på vilan igen. Upp igen, mer näsdroppar och näsfridan. Han somnade om igen men vaknade efter en halvtimme igen. Han envisades med att lägga sig på mage vilket resulterade i han hade jättesvårt att andas. Fick vända tillbaka honom flera gånger och han somnade om under några minuter. Vid kvart över ett gav jag upp för då var han pigg och började prata oxå, han var bara snorig, ingen feber eller så. Vi satte oss i gästsängen som har en fjärrkontroll så man kan höja upp ryggstödet. Tänkte att det var lättare för honom att få luft så. Lite mer näsdroppar vart det oxå men herrn fortsatte att prata, mammamammamamma! Hihi, sötnosen! Vid halv tre gav jag upp försöket att få honom att somna om i sängen, han var aldeles för pigg och fick leka lite med sina leksaker istället. Klockan tre gick vi ut på en promenad, jag tänkte att jag skulle g på vägen som är upplyst så man ser vart man sätter fötterna men Fenix tittade med stora, nyfikna ögon på alla lamporna och ville inte alls somna. Det var bara att gå ut på grusvägarna i skogen istället. Jag vet ju hur dem går men lite snubbel vart det, det var ju kolsvart. Väl hemma igen vid kvart i fyra så hade han somnat om. Jag ställde in vagnen i garaget och höjde ryggstödet lite. Nu är klockan kvart i tio och han sover fortfarande. Skönt för honom för det behöver han. 
Vi får ta det lugnt i dag med lilla snortrollet, han verkar i sig väldigt pigg för övrigt men endå. Vi får nog  ta en sväng till Norrtälje då näsdropparna (NaCl) inte verkar vara så effektiv, det får nog bli nässpray istället. 
Själv är man rätt trött efter natten men har lyckats sova lite på morgonsidan. Nu är jag hungrig så det bli frukost!  

Hihi, Fenix hoppar så våldsamt att vi måste förstärka fästningen för gungan

Bus!

Mer fart, pappa!

Alla grabbarna!

Pappa och son vilar ut efter lekstunden

Världens goaste!


Kommentarer
carina

stackars liten

2010-04-13 @ 13:43:36
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Hej!

Hur mår lillkillen i dag? hoppas han mår bättre

2010-04-14 @ 07:55:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0