En händelserik fredag!

Daniel kom hem lite tidigare igår så vi passade på att ta en mysig promenad hela familjen och när vi kom hem igen så startade Daniel grillen. Grillad kyckling med rotsaker i ugn och massa sallad stod på menyn! Mumsigt vart det!
Senare på kvällen kom farmor förbi en sväng, hon lekte lite med Fenix. Hon hade ett par nycklar som hon inte använde som Fenix fick. Oj, vad roliga dem var! Farfar kom oxå förbi en sväng lite senare. Då fick Fenix en kassa apparat som Cecilia inte ville ha, den var oxå kanonrolig.  Hihi, Fenix fick en toppenkväll med sina nya leksaker och somnade som en stock vid halv nio.
Klockan fem, samtidigt som pappa Daniel gick upp tyckte Fenix oxå att det var lagom att stiga upp. Vi tog en dusch tillsammans innan frukosten.
Idag har vi lite på programmet. Vi ska till Norrtälje och ta svart/vita kort på Fenix. Efter det ska vi ut till mormor och morfar på landet, morfar fyller år idag! Efter det ska vi vidare till Norrtälje för Daniel ska tatuera sig igen. Fullspäckat schema!
.
Grillmästaren!

Smaskigt!

Lilleman har fått syn på en spännande skiva under glasbordet

Nyfiken!!!!

Lika som bär!

Grabbarna tittar på lyckohjulet

Farmor kom på besök

Så här glad kan man bli över en nyckel! Världens sötaste!

God var den oxå!

Farfar kom förbi med en rolig leksak

Redan en rutinerad kassör!

Daniel verkar oxå uppskatta Fenix leksak!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0