Torsdag

Idag har jag och Maiden varit och grattat Leo på 1-årsdagern i efterskott. Vi fick fika och så hälsade vi på nya valpen också, dem år så söta dem små pojkarna!
Vi åkte sedan hem och åt lite innan vi hämtade upp dem stora trollen. Det vart lek ute innan middagen som vi precis ätit.
Daniel ska hyra film på vägen hem idag så det blir myskväll i soffan sen!
 
Mammas lilla tjej
Lånar Fenixs gamla bebisglasögon!
Trött tjej
Hos Leo, han fick en boll!
Valparna
 
 
 
 
Hemma och busar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

I går bakade jag en jordgubbs- och rabarberpaj på morgonen. Vid tio kom Erika hit och fikade, trevligt som vanligt!
Efter hämtning på dagis vart det lek och bus ute innan vi gick in och åt middag.
Efter middagen tog jag med mig barnen in till Norrtälje där vi mötte upp morfar. Barnen och morfar skulle vaccinera sig mot TBE. Fenix och Corona var kanonduktiga, satt som ljus och sa ingenting om sticket, stolt mamma!
 
 
Paj på gång
Klar!
Glad tjej
 
 
Mys med Erika
Morot var ingen höjdare!
Fick sällskap av en annan liten tjej i väntan på vaccin
Väntar på morfar som får vaccin
 

Tisdag

Idag fyller vår lilla prinsessa 5 månader, detta firade vi med ett stick i vardera låret på BVC. Kanske inte det roligaste sättet att fira på men det gick bra och Maiden var så duktig så!
Hon har ökat lite i vikt och väger nu 5980 gram och är 62 cm lång. Hon följer sina lilla blygsamma kurva under den normala. Hon är en nätt liten dam än så länge men väldigt proportionerlig. Hon väger 890 gram mindre än Corona och 2940 gram mindre än Fenix vid samma ålder, haha nästan 3 kg! Maiden är 4 cm kortare än Corona och 7 cm kortare än Fenix vid samma ålder.
Efter BVC åkte vi till flygfyren där vi handlade lite och fixade ett access-kort till farmor, vi tankade sedan bilen innan vi åkte ner på stan där jag handlade två linnen till mig samt två par tights till Maiden och en t-shirt till Corona.
Hämtade även ett paket innan vi åkte hem. Vi gick upp till farmor och lämnade kortet och sedan gick vi till dagis och hämtade trollen, passade på att posta dopinbjudningarna på vägen.
Vi har varit ute och lekt en sväng men nu har vi gått in och fått middag i magen. Blir snart dusch av dem stora trollen!
 
 
Traktortur
 
 
 
 
 
Lillfia
 
 
Mys i badet
5-månader!
 
 
På BVC
 
 
Väntar på spruta
På väg hem från dagis
 
 
Vill äta själv!
 
 
 
 
 

Måndag

I morse tvättade jag tre maskiner innan farmor kom och hämtade Fenix. Dem skulle handla och sätta ner blommor på kyrkogården.
Jag kastade iväg ett mess till Erika och hon var hemma så jag och tjejerna åkte till Sylta och hälsade på. Tog med mig bullar och biskvier från frysen här hemma. Bra att bli av lite så jag kan fylla på med lite nytt inför Coronas kalas snart.
När vi kom dit vart det fika och sedan tog vi en skön promenad i solen och tittade på hästar, får och höns.
Efter det trevliga besöket åkte vi hem igen. Inbjudningarna till Maidens dop hade kommit och jag satte mig ner och packade och adresserade dem, perfekt! Daniel köper med sig frimärken sen så vi får iväg dem imorgon.
Maiden sover nu lite middag och Corona myser i mitt knä, i kväll blir det middag hos farmor och farfar.
 
 
På besök hos Erika
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trött tjej efter besöket
Inbjudningarna till dopet
 
 
Imorgon skickas dem

Söndag

I morse fick jag morsdagspresent från våra underbara barn och Daniel. En 90-minuters ansiktsbehandling, ska bli så skönt!
Efter frukost åkte jag och barnen ut till mormor och morfar medans Daniel var kvar hemma då Anders skulle komma och hjälpa till att sätta in nya fönster i köket.
När vi kom till landet gick vi ner till stranden där barnen lekte, busade och badade fötterna. Vi var där i lite mer än en timme och det var så varmt och skönt i solen. På vägen hem från stranden gick solen i moln och kom inte fram något mer så vi hade tur med vädret!
Vi fikade när vi kom hem och sedan vart det lite mer lek innan vi fick lunch. Efter lunchen åkte vi hem igen och då var fönsterna insatta.
Nu har vi precis ätit middag och nu blir resten av kvällen lugn!  
 
Min present
Hälsar på Vissla
 
 
 
 
 
Lek på stranden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma hos mormor och morfar
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

I lördags åkte jag, Maiden och Fenix in till Norrtälje, vi stannade till i bageriet i Södersvik och köpte med oss bullar. Vi mötte sedan upp mormor och morfar och så åkte vi alla tillsammans in till Stockholm. Vi parkerade vis stadion och gick sedan hem till Martin och Théres på Kommendörsgatan på Östermalm för att titta på den lägenheten som dem hyr där. Det var en jättefin lägenhet och Fenix tyckte det var spännande att kika ut genom fönsterna.
Det vart en promenad till Humlegården där vi åt brunch på debaser. Det vart sedan en promenad ner till Stureplan där Martin och Théres skulle titta på en present då dem skulle på kalas senare på kvällen. Jag, mormor, Maiden och Fenix gick då in i BRIO-butiken och kikade under tiden.
Vi gick sedan tillbaka till Humlegården där Fenix fick leka i en lekpark och sedan fikade vi med bullarna jag köpt.
Efter att haft en trevlig dag i Stockholm åkte jag och mormor bussen hem igen med barnen medans morfar åkte vidare till gammelfarmors minneslund.
När vi kom hem igen vart vi bjudna på smörgåstårta hos farmor och farfar, gott!
 
 
Våra underbara troll
 
 
Glad liten tjej
Trött tjej
 
På väg till morbror
 
 
Spanar i fönstrerna
 
 
 
Humlegården
 
 
 
 
ws
Brunch
 
 
 
 
 
 
 
Här var det kul
 
 
Humlegården igen
 
Lek och bus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyckte att Maiden kunde ligga på underlägget......
...men icke, hon rullade ut på gräset
Fika
 
 
 
 
 
 
 
 
Trött
Bussen hem
Fick lördagsgodis av mormor
Somnade en stund på bussen

Fredag

I fredags vart det lite pyssel här hemma och sedan en sväng till Norrtälje för att handla.
 
Morgonpromenad med trollen
 
 
 
 
 
 
Handlar
Maiden sugen på Daniels lunch
 
 
Hemma och planterar lite blommor
 
 
Bus med pappa
Hälsar på fåren
 
 
 
 
 
 
Matar syster
 
 

Torsdag

I torsdags vart det en hel del pyssel gjort här hemma medans dem stora trollen var på dagis och Maiden sov. Fixade iordning en lista med dem som ska bjudas på Maidens dop och beställde inbjudningskort. Beställde lite andra saker också samt pysslade lite här hemma.
 
Gullungen
 
 
 
 
 
 
Corona torkar Emblas nos
 

Onsdag

I går åkte vi in till Norrtälje för en liten shoppingrunda, vi mötte upp Erika utanför lekplaneten där det inhandlades en födelsedagspresent till Corona samt en annan present.
Det vart sedan en sväng till apoteket för inhandling av napp och sedan vidare till Tösses där det blev en fika och matning av Maiden.
Det vart sedan en sväng till H&M för att leta lit tunnare tights till Maiden inför sommaren men vi hittade inget bra, däremot hittade jag lite kläder till Corona som hon ska få till födelsedagen samt ett linne till Fenix.
På vägen hem hämtade jag upp trollen och sedan vart det en vanlig eftermiddag och kväll. 
 
Mammas mascara är skoj
Trött tjej
På Tösses
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

I tisdags hade vi först besök av morfar som jobbade i närheten. Han stannade till för en fika och lite mys med Maiden. 
Straxt efter 11 kom Erika hit på lunch. Jag hade gjort iordning en kyckling- och quinoasallad med massa olika grönsaker och frön i. Efter det vart det fruktsallad och lite fika.
Erika var kvar hemma med Maiden medans jag åkte ner till dagis och hämtade dem andra trollen. När vi kom hem vart det bus och lek med Erika, alla barnen är så förtjusta i henne, vilket jag självklart förstår!  
Natalie kom också förbi en sväng, trevligt.
Middagen vart lite senare då Erika och Natalie stannade kvar en stund och åkte hem efter fem.
 
 
Maiden med morfar
Sallad gånger två
Erika på besök
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

I måndags tog jag med barnen in till Norrtälje för att handla sandaler till dem. Corona klättrade högt och lågt bland alla skohyllor och ville ha alla skor! Fenix sprang varv på varv i butiken för att provspringa sin sandaler medans Maiden satt och tittade på sina tokiga syskon. Hur som helst så lämnade vi i alla fall butiken med ett par varsina sandaler. Vi passade även på att handla en sväng innan vi åkte hem.
Det vart promenad och lek ute på eftermiddagen.
 
Redo för norrtälje
 
Hemma igen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag var det meningen att vi skulle på kalas hos Leo som fyllde ett i går men i morse fick jag meddelande från Yvonne att tre stycken i familjen hade feber så vi får ta firandet en annan dag. Kommer bli en lugn dag här hemma istället!
 
Busfrön!
 
 
 
 
 
Corona stjäl pappas frukost
 
 
 

Lördag

Igår åkte Daniel in till lekrymden med Fenix och Corona medans jag bakade bröd och fixade med lite sötsaker till brunchen. *Vart även en snabbhandling då jag i sista sekund kom på att jag ville baka ett filmjölksbröd oxå, inte bara surdegsbrödet.
Vid 11 kom mina underbara vänner Carina, Julia och Elin äntligen hit! Vi hade som lite knytis-brunch. Carina hade med sig piroger, Elin hade amerikanska pannkakor och smoothies och Julia hade squash som var fyllda med fetaoströra. Allt var vegetariskt då mina vänner är vegetarianer. Det var så smaskigt alltihopa! Efter maten gick vi en promenad. Daniel hade kommit hem med barnen igen då så Fenix följde med oss på promenad.
Hemma igen vart det kaffe, cheesecake, biskvier och chokladdoppade jordgubbar. Det vart en superdag med vännerna!
När dem åkt gick vi till Lojke för att fira honom på födelsedagen.  Fenix och Corona ville inte följa med utan stannade hos farmor och farfar på vägen till Lojke.
Jag var proppmätt efter brunchen så jag hoppade över smörgåstårtan som det bjöds på. Maiden var med men sov bort hela tillställnigen, haha!
Det vart ett snabbfirande av Lojke då vi skulle äta middag hos farmor och farfar.
En helspäckad med ack så trevlig dag!
Hare på morgonbesök
Redo för brunch
Surdegsbröd
Massor av smaskens
 
 
Haha, Carina tar kort på en groda
 Fika
 
 
 
Corona delar ut vindruvor till höger och vänster
 
Mys hos tant Carina
 
Hos Lojke
 
Spännande saker hos farmor och farfar
 
 Spanar efter katterna

Fredag

I fredags vart det lite fix här hemma på förmiddagen. Daniel åkte och klippte sig på morgonen och sedan vart det frukost på verandan.
Farmor och Fenix åkte och handlade och när dem kom hem hade dem handlat med sig lunch hem till alla från subway .
Klockan 13 hade jag tid hos Cribbe igen för att fortsätta med tatueringen, drog dock ut på tiden något med mycket prat och kunder med frågor så det bli en sittning till. Efter det åkte jag och handlade innan jag åkte hem till familjen igen.
 
Nyklippt gräs
Farmor och farfar kom på fikabesök och provade biskvierna i torsdags
Glad tjej
Kvällspromenad med Embla
 
 
 
 
Mys i fredags morse
 
 
 
Tummen är bra god
Frukost
 
 
Mys med mini
Haha, rolig lapp hos Cribbe
 

Torsdag

I går hade barnen underhållning på kvällen i form av en lastbil som kom och grusade infarten.
Efter att vi lämnat på dagis så åkte jag och Maiden och handla lite och sedan åkte vi hem bakade biskvier, dem vart ju inte dem snyggaste men smakade i alla fall gott. Älskar biskvier och har tänkt baka det i några år nu men det har liksom inte blivit av, verkar liksom lite bökigt. Var väl lite bökigt men kanske inte så illa som man föreställt sig. Dem är ju som sagt inte dem snyggaste, dem lutar lite hit och dit men men....
Satte en surdeg i förgår som jag fyllde på idag, ska baka på lördag.
Efter baket och en del fix här hemma så gick jag och Maiden till dagis där barnen hade firat förskolansdag. Dem hade fått grilla hamburgare och ätit ute och sedan gjort en massa aktiviteter. När vi kom och hämtade så vart vi bjudna på fika, trevligt! På vägen hem fick Fenix syn på en bil med ögonfransar och vart väldigt förtjust, han vill också ha en bil med ögon, haha, tror inte riktigt att Daniel nappar på idéen med ögonfransar på bilen....
Väl hemma igen så har vi mest varit ute, jag har stekt pannkakor så snart är det dags för mat.
Ska göra en cheesecake lite senare.
 
Spanar in lastbilen som kommer med grus
 
 
Glad tjej på väg och ska handla
Surdeg
 
Biskvibak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förskolans dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här vill Fenix att vår bil ska se ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Idag har båda trollen fått vara på dagis, skoj tycker dem! Efter lämningen vart det lite plock här hemma och runt halv tio kom Erika. Då Maiden ville sova så tog vi en promenad, skönt väder och trevligt sällskap.
När vi kom tillbaka igen så vart det fika, bullar och mockarutor. Det vart massa prat och då även från Maidens sida också, jösses vad den lilla damen har börjat pladdra!
Vid kvart över ett åkte Erika hem och jag och Maiden hämtade Fenix och Corona på dagis. När vi kom hem vart det lite lek ute innan jag lagade middag, köttfärslimpa, potatis och sås, barnen åt som hästar, hungriga efter dagis och utelek!
Nu är middagen intagen, Corona och Maiden är inne men Fenix ville vara ute en stund på baksidan så det fick han!
 
Den här blomman växer på vår baksida, undra vad det är för något
 
Promenad
Embla passade på att plaska lite
Erika på besök
 
 
 
 
 
På väg hem fråndagis
 
 
 
 
Lek ute
 
Mys inne
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag fick Fenix äntligen gå till dagis igen efter förkylning och ögonbekymmer, lyckan var total! Corona fick en dag till på sig att friskna till ordentligt och får gå imorgon. Hon var inte ledsen för det utan fick istället följa med mig, farmor och Maiden till Enid för att mata lamm och titta på hästar. Perfekt underhållning för den lilla damen och även oss vuxna!
Efter besöket hos Enid och djuren så åkte vi till Norrtälje där det blev ett stopp på sjukhusapoteket för att hämta lite mer ögondroppar samt en snabbfika innan vi åkte och hämtade upp Fenix på dagis. När vi kom hem ville både Fenix och Corona följa med farmor hem så det fick dem. Maiden sov när vi kom hem och vaknade precis upp nu. Jag har under tiden tvättat 3 maskiner med tvätt, bäddat rent alla sängar samt bakat mockarutor.
Om en stund blir det middag hos farmor och farfar, trevligt!
 
Maiden fick smaka lite päronmos igår, var väl kanske inte toppengott men det slank ner lite i alla fall
 
 
 
 
Corona studsade upp i Maidens säng i morse
Matar lamm
 
 
 
 
 
 
Fanns hästar med föl att titta på oxå
 
 
 
 
 
Snabbfika
Bak på gång
 

Måndag

Måndag och härligt väder är det ute. Har varit på promenad och sedan har vi varit på baksidan och lekt fram tills nu. Ska snart ta tag i tvätten och sedan matlagning.
 
Mys på verandan
 
 
Promenad
 
Liljekonvaljerna har börjat blomma
Härliga blommor
 
Busunge
Sötnos
Mys i sängen
 
 

Söndag

Söndagen vart en lugn dag här hemma. Daniel och farfar hämtade några stockar till nya bryggan och jag och barnen var hemma.
När tjejerna sov pysslade Daniel och Fenix med lektornet, Fenix ville ha en brygga. Farfar kom och fikade en sväng och på kvällen vart det middag hos farmor och farfar.
 
Trött tjej
Fixar lite med veden
Pyssel med lektornet
Fika
 
 
Pratar med farfar
Gungar lite
Fenix hjälper till
 
Tjejerna
Haha, vart en konstig bild på väg hem från farmor och farfar
 

Lördag

I går åkte vi till Kallhäll och hälsade på och firade Carina i efterskott. Vi vart först bjudna på toppengott fika, banan- och chokladkaka. Fenix och Corona fick titta på ormen som dem har, Fenix älskar ju ormar! Dock vågade han inte klappa den men det gjorde Corona. Vi fick även titta på ödlans nyinflyttade tjejer som är där för att paras. Vi gick sedan ut och lekte, först i parken precis utanför dem och sedan gick vi iväg en bit till en park som låg precis vid en ankdamm. Barnen lekte och busade och hade toppenskoj!
Vi gick sedan hem och grillade hamburgare och korv. Barnen var superhungriga och även vi.
Tack för en toppendag!
På väg
 
 
Hemma hos Elvira, Carina och Kimmo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daniel fixar till Pipppi
 
 
 
Söta barnen
 

Fredag

 I fredags var alla barn kladdiga i ögonen. Då barnläkarstationen hade stängt så fick det bli ett besök på vårdcentralen där vi fick andra ögondroppar utskrivna då dem Corona fått inte hjälpt henne.
När vi ändå var i Norrtälje passade vi på att handla en vårjacka till Fenix, han fick även två par kalsonger med dinosaurier på.
Resten av dagen blev ganska så lugn. Daniel och farfar åkte till skogen och drog fram några stockar till den blivande bryggan.
 I väntrummet på vårdcentralen
 
Corona och Maiden myser i bilen
Sommartjej
 Corona somnade på mig när vi skulle kolla på film
 
 
 

Torsdag

I torsdags åt vi smörgåstårta till lunch uppe hos farmor och farfar, Agneta och Stig var också där. Fenix och jag bakade en kladdkaka till kvällen och sedan vart det utelek en stund innan vi började med middagen. Erika och farbror Mikael kom hit och åt middag med oss. Även Lojke ropade vi över på middag efter att vi såg honom sittandes ute på sin trappa. Det vart grillat med potatisgratäng och efter det Fenixs favorit, kladdkaka. Efter middagen vart det lite tippning på hästar och sedan tittade vi på hockeyn innan Erika och Mikael begav sig hemåt.
Gosfia
 
Gullunge
Smörgåstårta
 
 
 
En tur med gräsklipparen
Myser ute på verandan
 
 
 
 
 
 
Gungeligung
Kladdkakan redo
 
Middag
 
 

Onsdag

 I onsdags var Fenix med farmor mest hela dagen. Jag tog med mig tjejerna till Norrtälje där vi började på barnläkarstationen. Coronas ögon kladdar och vi fick ögondroppar utskrivet. Efter det åkte vi ner på stan för att hämta ut ögondropparna. Vart lite shopping också. Corona fick 2 par tights, en solhatt, ett linne och två klänningar och Maiden fick en vårjacka och en solhatt.
När vi kom hem åt vi lunch och sedan vart det en promenad med tjejerna.
När Daniel kom hem åt vi middag och sedan åkte jag in till Norrtälje där jag mötte upp Carro och Mange för att titta på Lova och Neas dans- och gymnastikshow. Tjejerna var jätteduktiga, så skoj att se!
Hemma hade Maiden trasslat lite och velat ta flaskan, hon sov dock när jag kom hem men vaknade till så fort hon hörde min röst och ville ha lite tutte, mammas lilla tjej!
 
 Ute och gungar
 Fick en majskrok men den fatta hon inte alls vad man skulle ha till
 I väntrummet på barnläkarstationen
 
 
 
 Promenad
 
 
 
 
Kläder till tjejerna
 
 
 
 Redo för Norrtälje
 
Showen
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag var Corona alldeles kladdig i ögonen och genomsnorig så hon har fått varit hemma från dagis. Jag frågade Fenix hur han ville göra och han ville väldigt gärna gå till dagis så så fick det bli.
När vi lämnat på dagis så började jag förbereda lunchen, ost- skink- och broccolipaj samt sallad. Vid 11 kom Erika hit och åt lunch med oss tjejer, trevligt! Lite kaffe och glass fick det bli efter lunchen.
När Erika åkte hem så gick vi till dagis och hämtade upp Fenix. Jösses vilket skönt väder, sommarvärme! Vi åt i sig lunch ute på verandan men där kände man inte riktigt av solens värme så det vart en glad överraskning när vi gick . Fenix hade haft det skoj på dagis, dock är han fortfarande ganska så snorig så frågan är om inte han får vara hemma imorgon. Vi får se!
Hemma från dagis vart det lek ute i solen, mysigt! Nu har vi precis fått i oss mat och barnen är ute och leker igen i det underbara vädret. Corona envisas med att ta av sig skorna hela tiden och gå barfota. Kanske inte riktigt så varmt i backen men nu orkar jag inte ta på skorna något mer på henne. Dem ska ändå snart få komma in och duscha.
 
Mys
Trollungen
Skönt i puffen
 
 
 
 
Glad tjej ska på promenad
 
Duktiga Corona
Trötter
Lunch
Hos Erika
 
 
Glass ute i solen
 
 
Mys
Trött tjej somnade till en liten stund innan middagen
 

Måndag

Måndag igen och alla troll hemma. Idag har vi praktiskt taget varit ute hela dagen. Vi började med  en promenad och då såg vi säsongens första padda till barnens stora förtjusning. 
Skönt med sol men tråkigt att det måste blåsa hela tiden. Tjejerna har sovit i omgångar men nu är alla vakna och inne igen. Middagen står i ugnen så om en stund blir det middag.  
 
 Mys i badet
 
 Corona hoppade ner i Fenixs knä imorse
 På promenad
 
 
 
 
 
Stoppar fickorna fulla med sten
Fenix hjälper till
Hittat snigel
 
Årets första padda
 
 
Gullungen
 
 
 
 
 
 
 
Gröten är fortfarande inte speciellt god
 
Ute och gungar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Somna en stund i min famn
 
 
 
 

Söndag

Fenix har varit snorig och kladdig i ögonen ett tag nu. Han är dock pigg som vanligt men jag tyckte det var bäst att Daniel tog med honom till husläkarjouren i morse för att kolla upp ögonen. Dem trodde att dem kladdiga ögonen hängde ihop med förkylningen och att det inte var ögoninflammation. Man vill ju mest veta så man inte skickar han till dagis med ögoninflammation och smittar ner dem andra.
Daniel och Fenix handlade även lite innan dem kom hem igen.
Maiden sov här hemma och Corona och jag mös.
När dem kom hem från Norrtälje igen så gjorde vi oss iordning och åkte till Carro för att äta lunch. Magnus och tjejerna med kompisar var också med, trevligt! Vi fick god paj med sallad och bröd som vi åt ute i solen, härligt! Fenix klättrade upp på ett jordkällstak och ramlade såklart ner och slog i pannan, typiskt. Han var ledsen en stund men sen så gav det med sig. Han beter sig som vanligt så det är nog ingen större fara med honom förutom märket i pannan.
Vi fikade sedan inne med kladdkaka, smaskigt! En supertrevlig eftermiddag helt enkelt!
Nu ska Daniel snart ner och titta på bryggan nere vid vattnet tillsammans med en kille som ska fixa iordning en annan brygga eller göra pålar till den eller något dylikt, har inte riktigt koll på vad Daniel hade tänkt sig. Maiden sover och Fenix leker ute. Corona har vi precis väckt efter att hon somnat på vägen hem i bilen. 
Läser bok
Glad tjej
Busfia
På väg till Carro
Lunch ute i solen
 
 
 
 
 
 
Fika inne
 
 
 
 
Trött tjej
 

Lördag

I morse kom farmor förbi med presenter till barnen från marknaden i Rättvik. Barnen vart glada och lekte och provade sina nya saker.
Dagen idag har varit lugn och skön här hemma. Daniel har pysslat en hel del med varandan och trappor.
Mikael och farfar har varit förbi en sväng och fikat. Fenix ville ha picknick så självklart fixade vi det. Har ju varit så fint väder och då funkar det ju!
 
 
Farmor kom med presenter
Ute och leker
Fika
Picknick
Grabbarna Andersson
Hjälper pappa
 
 
 
 
Maiden gungar
 
 
Mys på verandan
 
 
Coronas nya mössa från Rättvik
En av Fenixs dinosaurier, han fick några till men dem har han gömt
Tatueringar
Ormkalender
Tröja, han fick en till men den har han på sig
Maidens
Strumpor till barnen
Coronas
 
 

Fredag

I går pysslade vi lite här hemma på förmiddagen, barnen lekte ute i solen och hade det mysigt! Daniel tog sedan med sig Corona för att handla lite virke medans jag, Maiden och Embla tog en promenad. Efter lunch åkte jag in till Norrtälje för att lämna Embla hos mormor och morfar och sedan tatuera mig hos Cribbe. Lägger upp bild på tatueringen sen när den är färdig, har en tid på fredag om två veckor igen.
När jag kom hem så åkte Daniel in till Mio och hämtade vår nya soffa, när den var uppackad här hemma märkte vi att en ryggstödskudde saknades, så himla typiskt! Hoppas dem skickar en ny fort!
På kvällen kom farfar, och farbror Mikael hit på middag, det vart tacos och efter det glass. Farmor var på marknad i Rättvik.
 
 
Pysslar medans vi andra äter frukost
 
Haha, lite skelögd kanske
Promenad
 
 
 
 
Lek hemma
Med nya rockringen
 
 
Tatueringsdax!
Farfar på besök
Nya soffan på ingång, Fenix inspekterar
Tittut
Tacos
 
 
 
 
 
 

Torsdag

I torsdags lämnade Daniel barnen på dagis och sedan höll han på med båten en stund, jag fick också hjälpa till lite då han behövde en väldigt smal arm för att komma åt och skruva på ett ställe, haha!
Vi hämtade sedan upp trollen på dagis vid halv två och åkte in till Norrtälje för att handla mat och skor till barnen. Corona blir så lycklig av skor, så skoj att se! Hon fullkomligt älskar skor! Fenix har länge tjatat om att han vill ha dinosaurier så köpte några stucken åt honom.
På kvällen vart det middag hemma hos farmor och farfar.
 
 
Morgonmys
 
 
 
 
Provar skor
Coronas
Fenixs
Dinosaurierna
Middag hos farmor och farfar
 
Corona hade fått böcker dagen innan
Stora hjärtat
 
 

Onsdag

I går förmiddag var barnen ute och lekte en sväng på baksidan medans Daniel höll på att fixa lite med omstruktureringen av verandan. Fenix kom efter ett tag in och var jätteledsen och hade ont i pekfingret som svällde upp ganska så fort. Efter en stund fick jag äntligen svar på vad som hade hänt och då hade han klappat en bi ( troligtvis en humla), hihi! Stackars lilla gubben, tror inte han försöker sig på att klappa fler bin eller humlor nu.
Efter lunch gick Daniel med Corona upp till farmor och farfar där hon skulle få vara under eftermiddagen och kvällen. Vi andra hoppade in i bilen och körde till mormor och morfar där vi släppte av Fenix sen åkte jag , Daniel och Maiden in till Norra Bantorget och café Röda rummet där Kimmos band The Palth skulle spela.
Vi mötte upp Carina, Elvira och Kimmos andra döttrar Julia och Carolina där. Det var en jättebra spelning och Maiden skötte sig exemplariskt! Efter spelningen gick Carina och Elvira tillsammans med oss och åt lite middag på MAX. Det vart en supertrevlig kväll.
På vägen hem mötte vi upp morfar och Fenix i Norrtälje, Fenix var alldeles lyrisk för han och mormor hade sett en snok, Fenix är ju just nu inne i en ormälskarperiod! Det hade varit full fart hela dagen hos mormor och morfar så Fenix somnade fort! Corona hade somnat hos farmor och farfar så hon fick sova kvar där över natten.
I morse gick Daniel och hämtade Corona som hade haft det bra hos farmor och farfar. Hon hade fått ett par byxor och en tunika som hon har på sig till dagis i dag och sen hade hon fått en klänning, en par sandaler och en docka, tack snälla1
 
Fenix läser bok för Corona
Mysfia
Trollet och jag
 
 
The Palth
Tittar på bandet
Hälsar på hos Carina och Elvira
 
 
 
 
 
 
Fina tjejerna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Coronas klänning
Dockan
Sandalerna
 

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0