Söndag

Fenix har varit snorig och kladdig i ögonen ett tag nu. Han är dock pigg som vanligt men jag tyckte det var bäst att Daniel tog med honom till husläkarjouren i morse för att kolla upp ögonen. Dem trodde att dem kladdiga ögonen hängde ihop med förkylningen och att det inte var ögoninflammation. Man vill ju mest veta så man inte skickar han till dagis med ögoninflammation och smittar ner dem andra.
Daniel och Fenix handlade även lite innan dem kom hem igen.
Maiden sov här hemma och Corona och jag mös.
När dem kom hem från Norrtälje igen så gjorde vi oss iordning och åkte till Carro för att äta lunch. Magnus och tjejerna med kompisar var också med, trevligt! Vi fick god paj med sallad och bröd som vi åt ute i solen, härligt! Fenix klättrade upp på ett jordkällstak och ramlade såklart ner och slog i pannan, typiskt. Han var ledsen en stund men sen så gav det med sig. Han beter sig som vanligt så det är nog ingen större fara med honom förutom märket i pannan.
Vi fikade sedan inne med kladdkaka, smaskigt! En supertrevlig eftermiddag helt enkelt!
Nu ska Daniel snart ner och titta på bryggan nere vid vattnet tillsammans med en kille som ska fixa iordning en annan brygga eller göra pålar till den eller något dylikt, har inte riktigt koll på vad Daniel hade tänkt sig. Maiden sover och Fenix leker ute. Corona har vi precis väckt efter att hon somnat på vägen hem i bilen. 
Läser bok
Glad tjej
Busfia
På väg till Carro
Lunch ute i solen
 
 
 
 
 
 
Fika inne
 
 
 
 
Trött tjej
 


Kommentarer
Carina Helmersson

Det är som Casper, han pratar om Fenix =) har ett kort vid köksbordet med Casper och Fenix så han blir så glad och pratar på =)
Utredningen.... jaa nej men vi ska upp till rätten den 28 juni.
Soc kommer hem till oss nästa vecka för att se hur vi har det hemma och hur Casper har det.

2013-05-06 @ 20:26:53
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0