Sol!

Ännu en arbetsdag avklarad. 11 arbetsdagar kvar! I morse fick jag väcka stackars lilleman när han sov så gott, tycker verkligen inte om att väcka honom. Vi bar i väg till dagis respektive jobb.
Dagen på jobbet gick fort, det har varit fullt upp hela tiden, fixa med vikarie, gett all medicin och insulin då jag jobbade med en vikarie idag oxå, såromläggningar och lite provtagningar. Fullt upp med andra ord. Skönt att sluta tidigt, vid två åkte jag från jobbet. Åkte hem på en gång och hämtade vagnen och Embla sedan gick vi ner till dagis och hämtade Fenix, vi tog en lite omnväg hem så vi fick oss en tur i den sköna solen! Fenix ville vara ute en stund till när vi kom hem så det var vi. Han traskade runt på tomten lite och så gungade vi lite.
Daniel tog med sig mat hem, tacotallrik, smaskigt! På kvällen var vi uppe och fikade hos Marie-Louise.
Imorgon är Fenix och jag lediga, jag ska först till MVC och sedan tandläkaren för undersökning, Marie-Louise ska passa Fenix under tiden.

Mys i solen

Gräva lite

Vill gunga

Finaste hjärtat i gungan

Kul!

Ute och går på tomten

Plocka upp grus

Ner i hinken med gruset

Glad kille

Vad ska jag nu hitta på för bus?

Jobb

I går jobbade jag ett dagpass, ordinarie personalen som jag skulle jobba med var sjuk så jag jobbade ihop med en vikarie, det gick finfint det men tyvärr har ju dem ingen medicindelegering så det vart en del springande fram och tillbaka med mediciner och insulinsprutor men det gick bra, lite slut i fötterna bara. Fullt upp på jobbet som sagt, mycket småsaker, medicinbeställningar, folk som ska till sjukhus och behöver medicinlistor fixade, tandläkarbesök, sjuk personal så man får sitta och ringa in vikarier mm.
Det var skönt att få åka hem och hämta sitt troll vid halv tre i alla fall. Vi hade en liten mysstund i soffan innan det var dags för matlagning.
Kvällen var lugn och Fenix somnade tidigt efter ett bad tillsammans med sin pappa.
Nu på morgonen har vi oxå myst, standard här hemma. Vi har varit på en promenad med Embla, busat och lekt massor. Jag satte på en skiva med lite barnvisor på under morgonen och Fenix har dansat runt, runt, runt, tillslut blir han så yr så han trillar omkull och då skrattar han bara, tokunge!
Fenix har hjälpt till att bädda rent i sängarna, han vill så gärna vara med!
Jag och Embla har nu varit och lämnat Fenix på dagis, han fick en bamsekram av en liten tjej så fort han kom innanför dörren och han gav självklart tillbaka en ännu större kram, myspojke!
Nu ska jag hänga upp en maskin med tvätt och efter det lite blir det lunch för min del innan mitt kvällspass börjar. Idag är det APT-möte mellan 14-16 och sedan brukar resten av kvällen rulla på.

Sugen på en åktur här om dagen

Klätterapan

På plats, dock utan ytterkläder....

Mys i mammas fotölj

Älsklingen

Kollar lite på tv

Ja så här kan man oxå titta på tv

Bekvämt?

v.28

V.28, 12 veckor kvar. Det går så fort! Magen växer med en rasande fart, är dock inte speciellt stor om man jämför med andra, har fortfarande kvar mina arbetskläder i xs. Jag har nu 3 veckor kvar att jobba, det går dock fortfarande bra att jobba, inga problem, som sagt jag är ju inte så stor och tung! Lilltjejen har nog blivit ganska stor och buffar omkring riktigt ordentligt i magen nu, riktiga karatesparkar! Har fått lite mer sammandragningar oxå så livmoderna håller på och förbereder sig för förlossningen.
På fredag ska jag till MVC igen och mäta och lyssna lite, spännande! Ska väga mig då igen, hoppas att jag gått upp några kilon till då!

Barkarby

Igår morse vart det nybakade frallor igen till frukost och eftr det hoppade familjen in i bilen och åkte till barkarby. Daniel ringde till babyproffsen igår och frågade om dem hade en Baby joger, city elit, som syskonvagn och det hade dem. Vi vill gärna titta på en sådan innan vi bestämmer oss för vilken vagn vi ska ha. När vi kom dit så hade deminte alls den vagnen utan bara den modellen som mini, vilket är en stadsvagn och helt oduglig för oss som bor på landet. Trist! Vi får åka till butiken på sveavägen en annan dag och kika där istället. Det var bara inköp av refiller till blöjhinken.
Jag messade Carina på vägen till barkarby och kollade om dem ville äta lunch med oss, dem bor ju inte så långt därifrån. Det visade sig att dem skulle till barkarby just igår och titta på skor så det var ju perfekt. Daniel, jag och Fenix gick och kikade lite affärer i väntan på att dem skulle komma. Vi hade sedan en jättetrevlig lunch på pizza hut! Efter massa prat och lunch gick vi alla och tittade på skor. Fenix fick två par skor till våren, perfekt!
Fenix somnade som en stock på vägen hem, vi gjorde dock ett stopp i arningen oxå på babyland men dem hade inte heller vagnen. Vi köpte i alla fall ett litet steg i guld som Fenix kan ha i badrummet uppe när han borstar tänderna. Väl i norrtälje vart det lite inhandling på flygfyren och sedan hem. Jag körde bilen från barkarby och hem, den var verkligen jätteskön att köra, motorn var väldigt pigg men så är det ju en turbo oxå! 
Farmor som varit på kryssning till åland kom förbi med presenter till Fenix, leksaker och byxor, tack snälla! Jag och Daniel fick godis!
Jag åkte och hämtade upp Embla hos mamma och pappa på kvällen, skönt att man ställt om tiden, det är ju ljust till åtta nu, härligt! När jag kom hem igen så nattade jag Fenix och resten av kvällen spenderades i soffan.
Fenix väckte mig klockan sju imorse, då fick han välling i våran säng och sedan gick vi upp och lekte. Jag fick oxå i mig lite frukost. Har fortfarande ont av bihåleinflammationen, så trist och irriterande, har det inte gett sig tills på fredag så får jag väl bege mig tillbaka till vårdcentralen och se vad man ska göra, spolning kanske?
Jag jobbar kväll idag så jag och Embla har precis varit och lämnat Fenixen på dagis. Det var kanonskönt ute i solen. Nu ska jag äta lunch och sedan åka till jobbet. Börjar dagen med medarbetarsamtal och sedan lönesamtal sen hoppas jag att resten av kvällen går fort. Bara 15 arbetspass kvar innan ledigheten!

Läser lite på vägen till barkarby


Daniel provar skor

Fenix provar skor som tyvärr var för stora

Kollar runt lite

Fina Elvira

Fina familjen, dåligt kort dock men men.....

Våran teaterapa Fenix

Gulliga Elvira!

Mer skoskådning

Trött kille på väg hem

Nya skor

Nya skor

Nu kan Fenix stå kungligt och borsta tänderna

Saker från farmor











Man kan även sitta kungligt!

Lek med pappa

Mormor och morfar

I morse åt vi nybakade frallor som jag och Fenix bakade igår och som vi då gräddade på morgonen. Smaskigt! Efter det var det bara att packa ut oss i bilen och åka mot mormor och morfar på landet där Daniel slöppte av mig, Fenix och Embla. Daniel åkte sedan tillbaka till norrtälje där han städade ur våran bil och tvättade den. Han åkte sedan och bytte in våran bil mot den nya!
Jag och Fenix hade det bra hos mormor och morfar under tiden. Det vart massa bus och efter fruktstunden tog vi en promenad ner till badplatsen där Fenix fick gunga lite. Vi gick vidare en sväång och Fenix somnade, skönt att få vila lite. Det vart lite lunch när vi kom tillbaka och sedan fika. Fenix åt lunch när han vaknade. Daniel kom sedan och hämtade oss med nya bilen, den var jätteskön att åka i, stor och rymlig!
När vi kom hem gick vi upp till farbror Mikael en stund där Fenix busade runt och vi lånade en film.
Daniel och Fenix lagade spagetti och köttfärssås till middag, kanongott! Gösta kom förbi och fikade en stund på kvällen. Fenix och jag tog en dusch och nu sover lilla ängeln gott i sin säng sedan en timme tillbaka. Jag ska baka lite fler frallor tills i morgonbitti, det är så gott med nybakat på morgonen och det är så perfekt när man kan baka dem på kvällen och sedan låta dem jäsa under natten för att sedan grädda dem på morgonen!
Efter baket blir det lite frukt och mys i soffan.

Morgonfrallor

Embla myser i mitt knä på väg till mormor och morfar

Fruktsallad

Smyger runt knuten

Skönt i solen

Kul med gunga

Trött kille!

Traktorlek!

Bus med morfar och Embla

Lunch

Spisen är ju lite spännande

Pussunge!

Nu står nya bilen i garaget, redan skitig!

Kvällsfrukten är förberedd!

Ditt vackra jag

I går när Daniel kom hem från jobbet så åt vi lunch och sedan åkte vi in till norrtälje. Vi hämtade en babybox på babyproffsen och sen gick vi och köpte en blomma till Carro och hennes systers varas invigning vi skulle på.
Deras salong: Ditt vackra jag, var verkligen kanonfin! Så himla mysig! Dem har verkligen gjort ett kanonjobb, ska bli så skönt att gå dit och slappna av lite.
Efter salongen gick vi och tog en fika innan vi åkte hem. Eftersom lunchen vart ganska så sen så var vi inte hungriga på kvällen så middag fick bli lite fil.
Jag och Fenix bakade på kvällen, vi gjorde frallor som fick kalljäsa i kylen över natten så vi kunde grädda dem morgonen efter. När vi var klara med baket så vart det sängen för Fenix´s del och soffan för min och Daniels del.

En del av den fina salongen

Carro med sin syster!

Pusskalas med Carro

Fika med bulle

Mamma med hennes svullna kind, mycket vackert!

Babyboxen

Kartongen vart en rolig leksak

Bakning på gång




Blandat

I går när Daniel kom hem från jobbet så hoppade han direkt in i duschen och sedan gick vi upp till Marie-Louise och Gösta och åt ärtsoppa och våfflor. Våffeldagen är ju egentligen idag men Marie-Louise ska på kryssning idag så då vart det våfflor igår istället. Smaskigt!
Fenix kör runt sina duplobitar i sin traktorkärra här  hemma just nu, det är tydligen en väldigt rolig lek!
Om en liten stund ska vi ta oss en promenad med Embla, Fenix är hemma hela dagen med mig idag. Fenix och jag åker nog iväg en sväng till gräddö efter promenaden och handlar lite mjölk och frukt.  
Daniel slutar ganska tidigt idag så vi gör iordning lunch här hemma tills han kommer hem så kan vi alla äta ihop.
Senare i eftermiddag ska vi åka in till norrtälje och gå på invigning av Fenix´s gudmor och hennes systers nya skönhetssalong: Ditt vackra jag. Ska bli så spännande att se hur det blivit i den nyrenoverade lokalen. Vi ska även passa på att hämta vårat startpaket på babyproffsen, man får ju hämta ut det 3 månader innan beräknad förlossning och det är det ju nu eller okje då på tisdag men jag tror inte att det spelar någon större roll.

Det gäller att hänga med i nyheterna

Inbrottstjuv?

Va, nej jag har inte gjort något!

Gott med bulle

Pussunge!

Bus med farbror!

Kvällslek

Kvällen igår spenderade Daniel på golvet tillsammans med Fenix i lekrummet. Jag låg på en madrass brevid och tittade på. Daniel lärde Fenix att lasta duplobitar i traktorskopan och sedan tömma över dem på lastbilsflaket, Fenix var en riktig talang enligt Daniel, till och med mycket bättre än vissa på hans jobb, hihi! Det är ju inte så svårt att gissa vad Fenix kommer göra när han blir äldre, han kommer nog klampa rakt efter i pappas fotspår. Dem var så söta när dem satt där på golvet och lekte tillsammans, båda tyckte nog att det var lika roligt!
I morse var det morgonmys i sängen, finns inget bättre än att hämta in honom till våran säng och gosa ner sig i honom, efter det vart det en dusch för Fenix´s del och sedan frukost. 
Klockan nio lämnade jag och Embla Fenix på dagis och så hämtar vi upp honom som igår vid klockan två.
Jag ska plocka ihop lite här hemma och sedan lägga mig på soffan igen, har fortfarande ganska ont så vila är nog behövligt. Det känns som om man har huvudvärk i ansiktet, helkonstig känsla. När jag tittar neråt så ser jag kinden för att den är svullen, väldigt irriterande! 
 

Mammas buspojkar

Pappa undervisar

Fixar lite själv

Mer undervisning

Tippning på G

Först lastar vi skopan.....

....så där.....



...och sen ner på traktorflaket

Gospojke

Morgonmys i våra säng

Myyyys!

Lugna dagar!

I går när Daniel kom hem så gick vi upp till Marie-Louise och Gösta och åt middag, skönt att slippa laga själv! På kvällen vart det bara tv-tittande för min del. Daniel sorterade vidare bland bebiskläderna.
Idag känns det lite bättre men långt ifrån bra, ringde jobbet på morgonen och sa att jag inte kommer imorgon heller utan blir hemma tills på måndag, då ska åtminstone penicillinet börjat verka ordentligt.
Embla och jag lämnade Fenix på dagis vid nio-tiden och vid två ska vi hämta hem honom igen, blir kul för honom att leka av sig lite, jag är ju inte så rolig att vara med just nu när jag har så ont, jag kan ju liksom inte busa runt och hänga med i hans takter. Han har det bättre på dagis med sina konmpisar några timmar medans jag får vila. Han såg så nöjd ut när jag lämnade honom, dem andra barnen var ute i solen och lekte när vi kom och Fenix hoppade snabbt med i leken!
Det kommer bli lugna dagar för min del nu, vill ju bli frisk och så måste jag ju tänka på lilltjejen i magen oxå, hon verkar i alla fall må prima så som hon sprattlar runt!


Vårat busfrö, älskar det här kortet!

Bihåleinflammation!

Jorå, det var som jag misstänkte, bihåleinflammation och penicillin i tio dagar vart resultatet av dagens besök på vårdcentralen. Pratade med mamma i morse som sa att jag skulle åka in så jag gjorde det. Tur! Det gör så himla ont och jag känner mig helt igensvullen på vänster sidan av ansiktet. Varje gång jag lutar mig framåt, hostar, nyser eller snyter mig så spränger det i hela ansiktet. Jag blir hemma den här veckan, skulle ha jobbat idag, imorgon och på torsdag men nu blir jag hemma som sagt. Är ledig fredag, lördag och söndag så jag får vila upp mig till på måndag.
Ringde dagis i morse och det var okej att jag lämnade honom lite tidigare så jag kunde åka in till vårdcentralen. Nu ska jag och Embla gå och hämta honom igen. Han kommer få vara på dagis imorgon och på onsdag oxå men bara fem timmar så jag får vila ordentligt. Så himla trist!

Bläääää!

Usch, blä och fy. Jag mår verkligen inte bra! I natt vaknade jag av att jag hade jätteont i tänderna i överkäken på vänster sidan, trodde det var tandvärk! Jag är ju fortfarande toksnorig och hostig och efter några vakna timmar i natt och lite sömn så vaknade jag sex i morse och då hade jag jätteont på vänster kind, öra och runt ögat. Troligtvis bihåleinflammation. Det ska tydligen vara vanligare på gravida då slemhinnorna blir lite svullna och så. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta så får jag ringa mamma som är sjuiksköterska och rådfråga och sedan vårdcentralen. Typiskt!
Vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet idag, det spränger i hela ansiktet och huvudet så fort jag lutar mig framåt så det kanske blir svårt att jobba. Jag får se, måste bestämma mig ganska snart så dem hinner ta in en vikarie på jobbet i sådana fall.

Söta Daniel satt och sorterade lite av Fenix´s bebiskläder i går. Vissa saker kan ju faktiskt lilltjejen oxå ha!

v.27

27 hela veckor har gått och jag vet att jag är tjatig men jag mår fortfarande tipptopp! Inga bekymmer alls. Lilltjejen sparkar och bånglar som bara den, Daniel påpekade det igår vad hårt hon börjar sparka! Hon har nu hittat upp med sina små fötter under första revbena, hon stoppar in dem små fötterna där och trycker ut dem nedersta revbenen lite, det gör inte alls ont utan är bara mysigt!
Nästa fredag ska jag tillbaka till MVC igen och lyssna lite och ta lite blodvärden och blodtryck igen.
Då jag har fått min havandeskaåsledighet beviljad så kommer jag bara jobba fyra veckor till och sen ska jag njuta av min lediga tid och mysa med lilleman, han ska ju bara vara på dagis i 15 timmar/ vecka. Härligt att få hela våren ledig!

v.27

Vattenpölar!

När Fenix vaknade efter sin sovstund så vart det fruktsallad för våran del och sedan en promenad med Embla. När vi kom hem igen så vart vi kvar ute en stund, Fenix knatade iväg på en liten promenad så det var bara att hänga på. Han hoppade, studsade och dansade i varenda vattenpöl och skrattade så där underbart! Han älskar vattenpölar!
Middagen är avklarad och Daniel och Fenix sitter och tittar genom all reklam som kom idag.
Daniel var inne hos bilförsäljaren idag så på lördag ska vi hämta vår nya bil!
Om en stund är det läggdags för lilleman och efter det ska jag ta en skön dusch!
















Utflykt

Jag vaknade sex i i morse och då var det fart på lilltjejen i magen, det går ju inte att sova då utan man ligger bara och myser och njuter! Fenix sov till tio i sju och då vart det mys i sängen en stund innan frukost och hundpromenad.
Istället för att hålla mig hemma och vila upp mig från förkylningen så packade jag in Fenix i bilen i morse och åkte till familjecenter. Vi var där mycket när Fenix var liten men efter det att man börjat jobba igen så hinner man ju inte med så mycket. Dem har bytt lokaler så nu är BVC, MVC och familjecenter i samma byggnad. Jag var lite nyfiken på hur det blivit på nya stället så jag och Fenix gjorde en liten utflykt som sagt. Vi var där vid nio -tiden och då var det redan några där och allt eftersom tiden gick ramlade mer folk in. Fenix förälskade sig i en traktor och en traktorgrävare som han lekte flitigt med! Det fanns massa roliga saker att leka med så det blir nog fler besök framöver!
Vi stannade dock inte så länge utan åkte vidare ner på stan och handlade ett par byxor till Fenix och lite kläder till lilltjejen. När vi var klara på stan så åkte vi upp till sportcentrum där vi mötte Daniel och åt lunch, trevligt!
Nu vilar lilleman i sin säng. När han vaknar blir det fruktstund och sedan en promenad med Embla.

Precis kommit och spanar in läget

Sitter i myshörnan med en traktorgrävare!

Lilla traktorn var kul den med!

Flinpelle

Här var det mysigt!

Rutschkanan

Självklart måste traktorn med!

Först traktorn.....

....sen Fenix

Stora bilen!

Hittat lite djur

En grävmskin körde förbi utanför och allt inne på familjecenter vart för en stund ointressant

Så spännande!

Matlagning på G


Pommes

Pappa och son

Stora gaffeln!

Vårat underbara hjärta!

Åh, vad jag älskar våran lilla kille!


Trött!

Arbetshelgen är äntligen över, skönt! Det har varit en jobbig helg då jag är genomförkyld. Hostan verkar dock ge med sig men jag är snorig, har ont i halsen och öronen. Skönt att man är ledig imorgon. Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Embla hos mormor och morfar, hon har haft det så bra där! Väl hemma vart det middag och bus med lilleman en stund innan han hoppade i säng.
Nu börjar solsidan om en stund, ska kolla på det och äta lite choklad sen blir det till att hoppa ner i sängen, är helt slut!


Bustrollet igår

Ny bil!

Lilla familjen har varit och tittat på en ny bil, våran kombi som vi har idag kommer antagligen bli lite för trång när lilltjejen kommer. Båda barnen måste få plats ordentligt i sina bakåtvända barnstolar plus att en syskonvagn och en hund även ska få plats. Barn ska ju helst sitta bakåtvända till fyra års ålder och i och med att dem sitter med fötterna mot sätet då så kan det bli lite trångt med bilen vi har nu.
Vi har tittat på en opel vectra istället, en svart med läderklädsel. Dragkrok, tonade rutor, bluetooth-funktion och motorvärmare är det oxå, perfekt!
Medan Daniel provkörde så lekte jag och Fenix med tågbanan som fanns i bilaffären. Daniel var nöjd med provturen så jag litar på honom. Troligtvis kommer det bli denna bil, Daniel ska prata med försäljaren på måndag!

Nya bilen







Rolig tågbana fanns det att leka med

Provsitter i baksätet med pappa

Plaska i vattenpölar

Det gick bra på jobbet idag även om förkylningen sänker en lite. Jag är väldigt trött och mosig i huvudet!  Det vart lite trassel med sjuk personal och vissa som ville vara lediga osv så jag fick byta till dagpass imorgon istället för kväll men det gör inget, skönt att komma hem på eftermiddagen istället. Ska hämta upp Embla på vägen hem oxå.
När jag kom hem så åkte vi och handlade. Väl hemma för dagen så gick vi ut i solen och bara njöt, massa plusgrader var det! Fenix fick på sig sitt regnställ och gummistövlar och sedan fick han plaska runt bäst han ville i alla vattenpölar, det var populärt!
Det vart tacos till middag, smaskigt. Nu ska jag och lilleman hoppa in i duschen och mysa lite och sedan är det läggdags för hans del. Ikväll blir det nog film om jag lyckas hålla mig vaken. Lördagsgodis är inhandlat!
Killen har tagit på sig mössan själv och väntar ivrigt på att få gå ut!

En spännande burk



Pulkatur?

Finaste killen med krattan i högsta hugg!

Populärt med sandleksakerna



Vattenpöl!



Mys i solen

Bästa som finns!

Traktor!

I går åt vi som sagt ärtsoppa och pannkaka, Fenix stod för vispandet av smeten, vår lilla kock! Farmor kom förbi lite senare på kvällen med en traktor med släp till Fenix så den lekte han med resten av kvällen innan det var dags att hoppa i säng.
Idag börjar jag jobba halv två så jag ska lämna Fenix på dagis vid kvart i ett, blir en ganska kort dag för honom idag, skönt! Pappa kommer hit och hämtar Embla på eftermiddagen, dem ska ha henne i helgen.
Jag är fortfarande hostig och numera även snorig och nysig oxå, trist! Vill ju vara frisk.
Fenix ställde sig vid fruktskålen i morse och sa äpple, så just nu sitter han i mitt knä och knaprar i sig äpplet, så söt!
Vi ska snart ta en promenad med Embla, dem, har sagt på vädret att det ska bli snö idag så vi tänkte skynda oss ut innan det kommer. Det kanske i sig inte alls kommer någon snö men för säkerhetsskull så går vi nu medans det är uppehåll i alla fall.
Lilltjejen i magen var helt vild i morse, jösses vad hon bånglar omkring där inne, lilla mystjejen!

Mästerkocken

Vispa, vispa

Nya fina traktorn

Så fin!

Traktor!

Då så har vi hämtat mitt E-tjänstekort, hälsat på Daniel och handlat. E-tjänstekortet måste jag som sagt ha för att kunna logga in och läsa journaler på jobbet men tydligen fungerar den som vilken legitimation som helst, jag kan alltså använda den som ett vanligt leg. Idag har jag ju mitt körkort som leg så nu bir det ännu ett kort att hålla reda på, som vanligt blir ju korten på legitimationen alltid lika bra, NOT! Hatar dem här korten!
Vi tog en sväng förbi pappa Daniel, vi körde in på arbetsplatsen och jösses vilken stora ögon Fenix fick när han såg alla maskiner! Han fick hoppa in i en jättestor traktor tillsammans med pappa och köra undan lite sten. Efter det handlade vi på flygfyren och Fenix kunde inte sluta prata om traktor och pappa, sötnosen!
När vi kom hem vart det till att vila middag och nu är lunchen i magen. Nu väntar vi bara på att stora älsklingen ska komma hem. Det blir ärtsoppa och pannkaka till middag idag, ska snart göra pannkakssmeten!

Jag och myskillen i morse










Hos pappa



In i traktorn



Pojkarna jobbar lite

Stora traktorn

Fenix sköter självscanningen på flygfyren

Mammas hjärta

Det hemska E-tjänstekortet som man ska stå ut med i 5 år.

Fortfarande hostigt

Hostan är kvar men jag har fått sova i natt i alla fall. Halsen känns som om man dragit ett rivjärn i upp och ner men det onda är ingen halsinfektion utan bara ont av allt hostande! Skönt med en ledig dag idag.
I tisdag när jag kom hem från jobbet så hade jag fått mitt beslut angående havandeskapsledigheten, BEVILJAD! Härligt. Kommer även ta två dagar semester så nu kommer jag bara jobba till den 17:e april och sedan vara ledig tills lilltjejen kommer. Nu har ju halva mars gått så när jag har jobbat klart den här veckan få är det bara fyra veckor kvar. Fenix kommer bara vara på dagis 15 timmar i veckan, tror det får bli 5 timmar om dagen i 3 dagar per vecka, kanske tisdag, onsdag och torsdag och sedan får han fyra dagar helg!
Idag ska vi in till norrtälje. Fenix ska få följa med mig och hämta upp mitt färdiga E-tjänstekort på norrtäljesjukhus, i framtiden måste jag ha det för att kunna logga in på datorerna på jobbet och kunna läsa journaler osv. Vi ska även förbi Daniel på jobbet och hälsa på en sväng. Vi får se om Fenix orkar handla efter det eller om han vill hem och sova.
Snart ska vi i alla fall ta en promenad med Embla och sedan en dusch.


Fenix´s morgonfrisyr


19 månader

Idag har det varit dagis och jobb för våran del. Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Fenix och sedan åkte vi hem och lagade mat. Nu har Fenix precis somnat, vi har varit hos farmor och farfar och fikat så det vart lite senare läggdags idag men det gör inget för vi är lediga imorgon!
Lilla trollet fyller förresten 19 månader idag, våran stora älskade kille!
Nu blir det soffan, min onda fot ska få lite massage av älsklingen nu igen. Jag har fått världens jobbigaste hosta oxå, håller på och tappar rösten men förhoppningsvis ger det med sig snart men man känner sig ganska trött och sliten juat nu. Har ont i halsen, bröstet och ryggen av allt hostande, Daniel och Fenix hade det för två veckor sedan så jag hoppades att jag skulle slippa men icke! Tur att man är ledig imorgon så man får vila lite!








Glass hos farmor och farfar

Åh, vad kallt

Ond fot

I går morse när jag med Embla på morgonpromenaden så halkade jag till lite, jag ramlade inte men min fot vrickades. Efter alla år som elitgymnast så har mina fötter väldigt dåliga ledband så det är väldigt enkelt för mig att vricka fötterna. Det kändes inte så mycket och jag åkte till jobbet och jobbade utan någon större smärta men när jag satte mig på rasten då kom värken och svullnaden. Haltade klart mitt arbetspass och åkte sedan hem. Att trycka ner kopplingen var ingen höjdare, det gjorde fruktansvärt ont.
Daniel hade roligt åt mig hela kvällen när jag haltade omkring. Daniel fick stå för matlagning och nattande av Fenix medans jag låg i soffan med foten i högläge. När Fenixen somnat gick Daniel promenad med Embla och sedan fick han massera min fot väldigt försiktigt. Då jag gått konstigt för att avlasta foten så hade hälsenan blivit alldeles svullen och ond oxå så lite massage var inte dumt. I dag är det bättre, fortfarande lite svullet men inte lika ont, det värsta är att få på och av sig skorna. Med stödlinda på så tog vi oss på en promenad till dagis i alla fall där jag lämnade Fenix. Han hade inte tid att säga hej då utan försvann direkt ut i köket, där lunchen nästan var klar.
Nu har jag tvättat och hängt tre maskiner med tvätt och ploackat undan lite här hemma, snart ska jag iväg till jobbet, hoppas det blir en lugn kväll med tanke på foten!

Min stackars fot får lite omhändertagande av älsklingen

Fenix hade en ritstund i morse

Vilken penna ska man ta?

Så duktig

Goaste killen

Dagens konstverk!

V. 26

Nu har vi varit gravida i 26 hela veckor! Lilltjejen växer på och likaså magen, vet inte om jag ökat något i vikt. Jag tänkte skippa att väga mig nu fram till nästa MVC besök den 1: april. Jag äter ju så mycket jag kan så jag kan faktiskt inte göra något åt att jag inte blir speciellt stor. Får hoppas på att lilltjejen kanske inte är lika mattokig som Fenix var så jag kanske inte tappar allt för mycket vikt under och efter ammningen. Allt är fortfarande prima! Känner mig lite stel när jag suttit och vilat en stund, det är liksom bättre att hålla igång hela tiden.
Lilltjejen sparkar på som bara den i mellanåt, mysigt! Hon sparkar högre och högre upp så snart så är hon uppe vid revbenen. Längtar massor efter henne!
Nu går jag bara och väntar på mitt beslut om havandeskapsledigheten, håller tummarna!
Skrev ut en lapp igår så nu kan jag snart gå och hämta ett babypaket, ett likadant som vi fick när jag väntade Fenix. Man får lite bebissaker. Man får hämta ut det tre månader innan beräknat födelsedatum så den runt den 20:e mars får man väl ta en sväng förbi babyproffsen och hämta upp den.

V. 26

Skumbad

Fenix och jag hade en mysstund i badkaret i går med badskummet. Kvällen avslutades med lite tv innan sängen lockade.
I morse drog jag på det i det längsta för att väcka Fenix men fem i halv sju var jag tvungen, då hade vi en kvart på oss att göra oss klara för dagis. Lämnade Fenix kvart i sju och åkte sedan till jobbet.
Har rast nu och tänkte ta komp idag och gå hem vid tre så Fenix inte får någon jättelång dag på dagis, saknar honom!
Idag har Daniel och jag varit tillsammans i 3 år och 2 månader, tiden går så fort så. Älskar dig hjärtat!

Skumpojke!

Provsimmar i skummet

Mamma har det skönt!

Vattenleksaker

Världens goaste och finaste!

Lekrymden

Dagens utflykt till lekrymden vart lyckad! Fenix älskar att vara där och han och Casper sprang mellan klätterställningar, rutschkanorna, tunnlarna, hoppborgen, lekhagarna, cykelinhängnaden, discorummet, blien och helikoptern och så om igen, ingen vila för oss mammor men grabbarna hade jättekul och det är huvudsaken. Lite mellis bestående av jordgubbskräm hanns med men sen var det full fart igen. Vilken energi! Jag gjorde så gott jag kunde med att åka rutchkanor och krypa i trånga gångar, får se hur länge det håller i sig med magen! Tur att jag inte blir så stor i alla fall.
Efter ett par timmar så skildes vi åt, jag och Fenix gick och köpte balsam till mig, det var slut i morse när jag duschade så håret var helt vilt idag men det bjuder jag på! Handlade även schampoo, balsam, duschkräm och badskum till lilleman. Efter det åkte vi hem, Henkan skulle ut till rådmansö så han körde hem Daniel. Han kom hem bara ett par minuter efter oss. Nu har jag och Fenix tagit ett bad i badskummet och han sover skönt i sin säng. Nu blir det snart solsidan!
Tack för lekstunden Carina och Casper!

Dagens tokiga hår

Lilla magen

Lekrymden:
















































Lämnat Daniel i norrtälje

I går eftermiddag åt vi middag hos Marie-Louise och Gösta, flygande jakob, smaskigt! Vi kom hem igen vid halv åtta och då somnade lilleman som en stock!
Fenix vaknade klockan sju imorse. Vi mös i sängen en stund och sedan åt vi frukost. Jag och Embla gick en promenad efter frukosten och grabbarna var kvar hemma och lekte.
Nu har jag och Fenix kört in Daniel till Henkan i norrtälje. Daniel, Lojke och Henkan ska på båtmässa i älvsjö i dag. Fenix och jag ska leka en stund nu fram till hans sovstund, när han vaknar blir det lunch och sedan ska vi in till norrtälje igen och träffa Carina och Casper på lekrymden. Pojkarna ska få leka lite! Förhoppningsvis kommer Daniel hem i vettig tid så jag och Fenix kan hämta upp honom när vi har lekt klart så vi slipper åka in en sväng till senare.
På vägen in till norrtälje så försökte Fenix ta på sig sina glasögon, det är lite svårt men tillslut lyckades han! Daniel hann i alla fall låna min telefon och ta kort på honom då jag körde bilen.






Mysbesök!

I går kom Carina, Kimmo och lilla Elvira hit vid lunchtid. Fenix sov när dem kom men vaknade ganska snart därefter. Vi åt vegetarisk lasagne. Efter maten lekte Elvira och Fenix med duplo en stund, Fenix skulle dock ha lådan som Elviran ville ha så han snodde åt sig den och lilla Elvira ramlade, stackars gumman men det gick bra! Fenix är inte van med små barn riktigt men det ska nog bli bättre! Efter lunchen tog vi en skön promenad i solen. Elvira somnade som en stock och sov hela tiden tills dem åkte hem igen. Efter promenaden fikade vi med äppelpaj och mockarutor, klockan går ju så fort när man har roligt, vips så var klockan fyra och dem åkte hem igen. Tack snälla för en supermysig dag!

Daniel och lilla Elvira

Elvira äter mat

Fenix dricker självklart ur finglas, dagen till ära!

Trevliga sällskapet

Lunch!

Sötnosarna!

Duplo är kul!

Fenix var väldigt kram och pussugen idag!

Fenix hade annat att göra men Elvira tyckte om duplot

Mys med pappa

Mammamys






Rosor

Daniel tog med sig thaimat hem idag, kycklingspet i jordnötssås, smaskigt! Jag fick fina rosor av älsklingen oxå, tack hjärtat!
Nu ligger killarna i badet och jag ska gå ut med Embla en sväng!

Myspojke!

Jag hämtade Fenix på dagis vid kvart över tre idag, dem var ute och lekte på gården då. Fenix vinkade och sa hejdå och följde glatt med mig! När vi kom hem så fick han vara ute en stund till i solen, han älskar verkligen att vara ute.
Nu har vi suttit i soffan och läst bok, han är väldigt klängig av sig nu, vill bara sitta på mig, är ju lite svårt med magen. Hoppas Daniel dyker upp snart så får Fenix sitta på honom en stund. Får lite sammandragningar när han ska sitta på mig, tråkigt för det är ju mysigt men går det inte så går det inte.
Vet inte riktigt vad det blir till middag ännu men mockarutor ska jag i alla fall äta framför tv:n ikväll och fira att arbetsveckan är över, nu är det bara fem veckor kvar att jobba!


Full fart ute

Gullungen

Hittat lite jord att peta i

Gräva, gräva!

Mammas myspojke i soffan










Blandat

Det vart inte riktigt som planerat igår. Lekrymden hade stängt! Vi åkte då till McDonalds och fikade istället. Fenix fick en glass men det ville han inte alls ha, han fick då några pommes av Casper, Casper var så söt och matade Fenix med det. Dem hade en liten lekhörna som pojkarna lekte i någon minut och sedan bar det iväg runt överallt, busfrön! Efter fikat åkte jag och Fenix till Ö&B och handla lite och efter det mötte vi upp Daniel och handlade lite. Kvällen var lugn med tv-tittande.
Nu på morgon har vi mys här hemma, jag jobbar kväll så vi har förmiddagen ledig. Vi har gjort klart mockarutorna, får väl frysa in dem då vi aldrig fikar här hemma nästan. Fenix hjälpte till med disken! 

Ballong

Det var kul att kladda med glassen men inte att äta den

Pommes

Får en pommes av Casper

Dricka

Lekhörnan

Buspojkar

Glader

Spanar in pappa på jobbet.


Spännande!


Mammas kökshjälp











Testat kameran lite

Fenixen sover middag och jag har spenderat en timme i soffan framför tv:n och myst av alla bebissparkar! Har även lekt lite med kameran. Daniel köpte ju en systemkamera när vi fick Fenix, det finns ju så många inställningar så man blir knäpp, har vridit massor på alla rattar nu men jag förstår inte riktigt skillnaden på bilderna ändå, kanske får läsa i instruktionsboken lite.
När Fenix vaknar ska vi äta lunch och sedan göra oss i ordning för att åka till norrtälje och leka med Carina och Casper på lekrymden. Efter det ska vi möta upp Daniel och handla lite!

Lite lek med kameran









Semeldagen

I går eftermiddag kom Carro förbi, hon hade varit ute hos en arbetskamrat och fått lite massage så då passade hon på att komma förbi här en sväng, alltid lika trevligt! I augusti kommer hon flytta in i Cecilias gamla hus, det kommer bli så roligt att ha henne nära. Fenix kommer bli så glad när tjejerna kommer närmre och så kan han ha kramkalas oftare, han kramade massvis på Carro igår.
Efter fikastunden så åkte Carro hem och vi andra gick  upp till Marie-Louise och Gösta som bjöd på semlor. Fenix ville inte ha någon semla utan fick en piggelin istället, han fick välja mellan två glassar och provsmakade på båda men valde piggelinen.
Fenix fick ett fint fodrat regnställ som han kan ha nu i vår av farmor och farfar, tack snälla. 
Vi har precis ätit frukost och nu kör Fenix runt med sina bilar här hemma. 
Gullungen har faktiskt lyckats kissa på sin potta fyra gånger totalt, lyckoträff eller ej så är han i alla fall väldigt duktig!  
Nu ska vi snart gå en promenad med Embla, Fenix tjatar om traktorn hela tiden så vi får väl gå förbi den och titta lite.

Mys hos gudmor

Nya regnstället

Så tjusig

Måste provsmaka vilken man ska ha

En piggelin fick det bli!

Semlor

MVC

Då var jag hemma från MVC igen. Både jag och lilltjejen mådde toppen! Magen växer precis enligt sin kurva, precis på linjen. Hjärtat slog 136-138 slag/min, så fina små hjärtljud så!
Mitt blodvärde, blodsockervärde samt blodtryck var kanon och jag har faktiskt lyckats gå upp 1 kg till, alltså totalt 5 kg! Jippe! Nu skulle jag bara vilja gå upp tio till men det tror jag inte att jag gör men hoppas kan man!
När jag var klar där så åkte jag och handlade semlor, det är ju semeldagen idag. Kom på det i affären så mockarutorna får vänta lite. Köpte även ett par vindbyxor samt ett par vantar till lilleman oxå.
Nu är jag hemma och har precis ätit lunch, nu ska jag städa av lite här hemma och sedan ska jag och Embla gå ner till dagis och hämta lilleman. I morse lärde han sig ett nytt ord, traktor! Oj, vad det kommer tjatas nu eftersom traktorn står precis utanför fönstret här hemma.

Magen med kläder på sig




V. 25

Ännu en vecka har passerat och nu har jag varit gravid i 25 hela veckor, 15 kvar! Samtidigt som man längtar efter att få träffa henne så är det så mysigt att ha henne i magen!
Inga bekymmer än så länge, känns tjatigt men jag mår väldigt bra och har verkligen inga speciella bekymmer med kroppen, får kramp i vaderna i bland men det är ju lätt åtgärdat! Jag jobbar på som vanligt i ungefär 6 veckor till om havandeskapsledigheten beviljas.
Magen har nog inte växt så mycket den senaste veckan, har fortfarande kvar mina gamla arbetskläder, kanske byter upp mig till S nästa vecka.
Idag ska jag till MVC, vi får se om Daniel hinner ifrån jobbet. Det ska bli mysigt att höra lilla hjärtat ticka!
Har inte vägt mig idag men jag tar det på MVC senare idag så får vi se om jag lyckats lägga på mig något kilo, bordet det med tanke på hur mycket jag äter!

Bakning!

Då så var det kväll igen. Fenix oxh jag bakade lite på kvällskvisten, mockarutor. Vi får antagligen fikabesök av gudmor Carro imorgon eftermiddag och då kan det ju vara trevligt att ha något till kaffet! Fenix har självklart hjälpt till med kakan! Han vispar för fullfart i bunken och öser i både det ena och det andra, han är så duktig! Tänkte att han skulle få smaka på smeten men se den ville han inte alls smaka på, konstig unge! Tur för mig dock som fick skrapa ur den goda smeten. I morgon har vi på glasyren och kokosen, vi hade nämligen ingen kokos hemma för dagen!
 Nu har han sovit en stund och jag har hunnit gå ut och kissat Embla och duschat.
Daniel kom precis hem från backen så nu ska jag vara lite social med honom och äta något, denna eviga hunger!

Nu ska det bakas!

Vaniljsocker

Så duktig!

Visp, visp!

Kakao!


Nästan ingen smet kvar nu, mamma har hällt i allt i formen

Startar diskmaskinen med alla baksaker i!

Där är kakan!

Ordnat biljetter till älsklingen!

I dag slutade jag jobbet klockan två, då åkte jag hem och hämtade upp Fenix på dagis på en gång. Jag pratade med Daniel i telefon på vägen hem, han skulle bokat biljetter till Metallica, The big 4 den 3:e juli i Göteborg. Dem släppte biljetterna i morse klockan nio. Han hade dessvärre inte kommit fram varken på internet eller telefon när han försökt.
När jag och Fenix kom hem så gick vi in på ticknet och där fick vi till våran förvåning tag i biljetter, trodde att dem skulle vara slut! Så nu har Daniel 2 biljetter till Big 4 i sommar.
Nu återstår det bara att se om han kan åka eller inte. Lilltjejen är ju beräknad till den 20:e juni men har man otur så kan man ju få vänta två veckor på henne och då får Daniel hålla sig hemma istället. Fenix var fyra dagar sen så vi hoppas att lilltjejen oxå kommer ganska nära beräknat datum.
Daniel ska nog åka snowboard med Henkan i kväll i norrtäljebacken så jag och Fenix får mysa själva.
Nu ska jag vara ledig i två dagar. Fenix ska till dagis en kort sväng i morgon när jag ska till MVC. Han kommer bara hinna leka en liten stund, äta lunch och sova och sen hämtar jag upp honom igen!


Först slår man ett nummer

Sen pratar man!

Middag på Antep

Efter jobbet idag åkte jag direkt hem och bytte om sedan åkte vi in till norrtälje för att äta middag på Antep. Daniels familj skulle avtacka Christina som jobbat med Cecilia. Det vart en trevlig middag. Jag åt laxfilé och Daniel åt oxfilé. Fenix åt korv med pommes. Alla utom jag ville ha kaffe efter maten, vi fick då även in en bit morotskaka var, jättegott. Charmtrollet Fenix firtade till sig en jättefin glass!
Efter middagen åkte vi till mormor och morfar där vi hämtade upp Embla. Fenix hade kramkalas med mormor och morfar och så fick han kika lite på katterna!
När vi kom hem vart det mys i soffan, Fenix låg med huvudet på min mage, lilltjejen sparkade på honom men det brydde sig inte Fenix om. Klockan sju somnade han gott och snart ska jag och Daniel titta på solsidan!

Jag och lilltrollet

Det här vill jag ha!

Bus med sugrör





Gott med mat

Min lax!

Skål!

Hos farmor en stund

Stora gaffeln!

Mamma får smaka

Fenix´s fina efterrätt

Våran efterrätt

Gott med glass

Lilltrollet ligger och lyssnar på sin syster


Mys!

Jobbhelg

Igår gick lilla fmailjen på en promenad i solen på morgonen, soligt och skönt! Hemma igen vart det lite mys och bus. Daniel gick ut och plogade undan lite snö och Fenix tittade på genom fönstret.
När lilleman sedan haft sin fruktstund och somnat så åt jag lunch. Daniel åkte i väg till gräddö för att handla godis, han var godissugen. Hihi, jag undrar vem det är som är gravid i denna familj....
Kvart över tolv började jag jobba och nu har jag precis blivit klar för dagen. Ska bli så skönt att hoppa in i duschen och sedan ner i sängen. Börjar kvart i sju imorgonbitti igen.

Titta, fåglar!

Glada killen

Håller span på pappa som är ute på gården och kör traktor


















Fika

I går startade vi morgonen med lite mys och sedan en skön promenad i solen. Fenix fick sova middag vid elva och då passade jag på att äta lite lunch. Daniel kom hem vid ett-tiden och då sov fortfarande lilleman. Jag åkte in till norrtälje och mötte upp Jannice.
Vi tog en fika och det blev en massa prat, hon har ju pluggat borta så länge nu så det var mycket att prata om! Efter fikat tog vi en sväng på stan, handlade lite smink, ett BH-set samt en tröja i storlek small som magen får plats i, den kommer säkert vara för stor sen när lillstumpan kommer men men.... Det går nästan inte at köpa kläder i år, det är så himla konstiga och fula kläder. Blommigt, volanger och spets verkar vara inne och det funkar inte riktigt för mig!
Efter ett par timmar på stan så skildes vi åt och jag lämnade Embla hos mamma och pappa som ska ha henne över helgen!
Jag åkte hem till mina älsklingar och mös en stund med Fenixen i soffan. Vi åt middag och sedan vart det lite mer mys innan Fenix gick och la sig!  

Glad kille på en solig morgonpromenad



Jannice visar upp den gräsliga sparkdräkten för vuxna!

Nytt

Slappartag i soffan

Mys

Puss!

Solpromenad till dagis

I morse lämnade jag Fenix på Daniel och åkte sedan vidare till jobbet. Fick hoppas över min rast idag så jag kunde gå hem halv två, härligt! Jag åkte hem och hämtade vagnen och Embla och så gick vi ner till dagiset. Jag satte fast Embla utanför staketet, det var lite barn ute på gården som var tvugna att hälsa på henne så Embla hade pusskalas där med barnen medans jag gick in och hämtade Fenix. Han har skaffat sig en liten brunett på dagis med stora bruna ögon. Han lägger sin kind mot hennes kind och klappar henne på kinden. Vid matbordet sitter han och håller i hennes hand, så gulligt! Vad ska det bli av denna pojk när han blir äldre?
När vi kom hem efter våran promenad i solen så var vi ute en liten stund och Fenix drog omkring på sin pulka. Väl inne igen vart det en mysstund med Embla och nu väntar vi på att pappa ska komma hem! I morgon är vi lediga! Ska bli så skönt och mysigt!

Tummen upp promenad i solen

Titta mamma!

På promenad med pulkan



Grus!

Gullungen

Mysstund med Embla








1-års kalas

I går jobbade jag på dan. När jag slutat åkte och jag och hämtade upp guldklimpen på dagis. Fenix bilar kom i går med ett paket på posten. Fenix öppnade det när han kom hem och oj så glad han blev över bilarna! Han satt och kopplade ihop alla bilarna och körde runt med dem och gjorde billjud till!
När Daniel kom hem så åt vi lite middag och sedan gjorde vi oss iordning för att gratulera lille Leo som har fyllt 1 år.
När vi kom dit vart vi mötta av deras katt till Fenix´s stora förtjusning, Isse, skrek han! Katten var helmysig och Fenix klappade och klappade och klappade, skönt med en katt som tycker om barn! Hundarna tyckte han oxå var roliga men dem var lite konstiga i början tyckte han, han är ju van vid lite större hundar!
Leo fick bilar i present, Fenix tyckte oxå att dem var fina så dem lekte ihop grabbarna. Vi fick tårta, Fenix villa dock inte ha så han fick mariekex istället.
Vi åkte hem vid sjutiden och la Fenix och sedan tittade jag och Daniel på tv en stund.
Daniel har sovit på nedre våningen i natt, han är förkyld och hostar så mycket så jag inte kan sova, saknade honom dock i natt men hoppas hostan ger med sig under dagen!
Nu ska Fenix och jag ge oss ut på en promenad i solen med Embla! Jag jobbar kväll idag så vi har lite tid på oss innan dagis och jobb. Vi har APT-möte på jobbet idag så dem första timmarna blir i alla fall lite lugna på jobbet!

Paket!

Vad kan det vara?

Duktiga killen bygger ihop sina bilar

Det här var skoj!

Sitter och sjunger på väg till Tina och Leo

Födelsedagsbarnet!

Fenix rymmer med Leos present

Daniel leker med pojkarna

Söta Leo

Pojkarna leker

Lånar Leos volvo

Klappa kissen

Mysigt!

Leo och hunden Tissla väntar på att Tina ska komma ut ur köket

Lilla söta Satin

V.24

Ännu en vecka har passerat, vi är nu i vecka 24 och magen växer otroligt fort nu! Lilltjejen växer med en himla fart och allt som tidigare legat där hon är nu är uppressat! Hihi, när jag är hungrig så kurrar det under revbenen, en liten omplacering av innehållet i magen! Allt går som på räls. Har lite ont i ljumskarna men mest mysont, ungefär som träningsvärk! Man vet att det kommer något gott ur det. 4 kg har jag gått upp nu och jag är konstant hungrig och äter hela tiden! Kissnödig är jag oxå hela tiden men det hör liksom till! 
Jag jobbar på som vanligt utan några bekymmer, arbetskamraterna är så snälla och försöker avlasta mig i vissa arbetsmoment trots att jag sagt att det inte behövs, jag har ju inte ont någonstans och speciellt tung är jag ju inte! Nästa vecka ska jag nog byta arbetskläder i alla fall. XS börjar sitta lite tight runt magen nu men dem har räckt mycket längre än jag trott! Om jag får min havandeskapsledighet beviljad så kommer jag bara jobba 7 veckor till, hoppas, hoppas!
Lilltjejen sparkar på och rör sig väldigt mycket, supermysigt! Om en vecka är det MVC som gäller, det ska bli riktigt roligt! 

v.24

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0