Lördag

Igår åkte Daniel in till lekrymden med Fenix och Corona medans jag bakade bröd och fixade med lite sötsaker till brunchen. *Vart även en snabbhandling då jag i sista sekund kom på att jag ville baka ett filmjölksbröd oxå, inte bara surdegsbrödet.
Vid 11 kom mina underbara vänner Carina, Julia och Elin äntligen hit! Vi hade som lite knytis-brunch. Carina hade med sig piroger, Elin hade amerikanska pannkakor och smoothies och Julia hade squash som var fyllda med fetaoströra. Allt var vegetariskt då mina vänner är vegetarianer. Det var så smaskigt alltihopa! Efter maten gick vi en promenad. Daniel hade kommit hem med barnen igen då så Fenix följde med oss på promenad.
Hemma igen vart det kaffe, cheesecake, biskvier och chokladdoppade jordgubbar. Det vart en superdag med vännerna!
När dem åkt gick vi till Lojke för att fira honom på födelsedagen.  Fenix och Corona ville inte följa med utan stannade hos farmor och farfar på vägen till Lojke.
Jag var proppmätt efter brunchen så jag hoppade över smörgåstårtan som det bjöds på. Maiden var med men sov bort hela tillställnigen, haha!
Det vart ett snabbfirande av Lojke då vi skulle äta middag hos farmor och farfar.
En helspäckad med ack så trevlig dag!
Hare på morgonbesök
Redo för brunch
Surdegsbröd
Massor av smaskens
 
 
Haha, Carina tar kort på en groda
 Fika
 
 
 
Corona delar ut vindruvor till höger och vänster
 
Mys hos tant Carina
 
Hos Lojke
 
Spännande saker hos farmor och farfar
 
 Spanar efter katterna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0