Tisdag

Idag fyller vår lilla prinsessa 5 månader, detta firade vi med ett stick i vardera låret på BVC. Kanske inte det roligaste sättet att fira på men det gick bra och Maiden var så duktig så!
Hon har ökat lite i vikt och väger nu 5980 gram och är 62 cm lång. Hon följer sina lilla blygsamma kurva under den normala. Hon är en nätt liten dam än så länge men väldigt proportionerlig. Hon väger 890 gram mindre än Corona och 2940 gram mindre än Fenix vid samma ålder, haha nästan 3 kg! Maiden är 4 cm kortare än Corona och 7 cm kortare än Fenix vid samma ålder.
Efter BVC åkte vi till flygfyren där vi handlade lite och fixade ett access-kort till farmor, vi tankade sedan bilen innan vi åkte ner på stan där jag handlade två linnen till mig samt två par tights till Maiden och en t-shirt till Corona.
Hämtade även ett paket innan vi åkte hem. Vi gick upp till farmor och lämnade kortet och sedan gick vi till dagis och hämtade trollen, passade på att posta dopinbjudningarna på vägen.
Vi har varit ute och lekt en sväng men nu har vi gått in och fått middag i magen. Blir snart dusch av dem stora trollen!
 
 
Traktortur
 
 
 
 
 
Lillfia
 
 
Mys i badet
5-månader!
 
 
På BVC
 
 
Väntar på spruta
På väg hem från dagis
 
 
Vill äta själv!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Carina Helmersson

så stor hon är =)

2013-05-29 @ 20:05:27
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0