Tisdag

Idag var Corona alldeles kladdig i ögonen och genomsnorig så hon har fått varit hemma från dagis. Jag frågade Fenix hur han ville göra och han ville väldigt gärna gå till dagis så så fick det bli.
När vi lämnat på dagis så började jag förbereda lunchen, ost- skink- och broccolipaj samt sallad. Vid 11 kom Erika hit och åt lunch med oss tjejer, trevligt! Lite kaffe och glass fick det bli efter lunchen.
När Erika åkte hem så gick vi till dagis och hämtade upp Fenix. Jösses vilket skönt väder, sommarvärme! Vi åt i sig lunch ute på verandan men där kände man inte riktigt av solens värme så det vart en glad överraskning när vi gick . Fenix hade haft det skoj på dagis, dock är han fortfarande ganska så snorig så frågan är om inte han får vara hemma imorgon. Vi får se!
Hemma från dagis vart det lek ute i solen, mysigt! Nu har vi precis fått i oss mat och barnen är ute och leker igen i det underbara vädret. Corona envisas med att ta av sig skorna hela tiden och gå barfota. Kanske inte riktigt så varmt i backen men nu orkar jag inte ta på skorna något mer på henne. Dem ska ändå snart få komma in och duscha.
 
Mys
Trollungen
Skönt i puffen
 
 
 
 
Glad tjej ska på promenad
 
Duktiga Corona
Trötter
Lunch
Hos Erika
 
 
Glass ute i solen
 
 
Mys
Trött tjej somnade till en liten stund innan middagen
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0