Tisdag

Idag fick Fenix äntligen gå till dagis igen efter förkylning och ögonbekymmer, lyckan var total! Corona fick en dag till på sig att friskna till ordentligt och får gå imorgon. Hon var inte ledsen för det utan fick istället följa med mig, farmor och Maiden till Enid för att mata lamm och titta på hästar. Perfekt underhållning för den lilla damen och även oss vuxna!
Efter besöket hos Enid och djuren så åkte vi till Norrtälje där det blev ett stopp på sjukhusapoteket för att hämta lite mer ögondroppar samt en snabbfika innan vi åkte och hämtade upp Fenix på dagis. När vi kom hem ville både Fenix och Corona följa med farmor hem så det fick dem. Maiden sov när vi kom hem och vaknade precis upp nu. Jag har under tiden tvättat 3 maskiner med tvätt, bäddat rent alla sängar samt bakat mockarutor.
Om en stund blir det middag hos farmor och farfar, trevligt!
 
Maiden fick smaka lite päronmos igår, var väl kanske inte toppengott men det slank ner lite i alla fall
 
 
 
 
Corona studsade upp i Maidens säng i morse
Matar lamm
 
 
 
 
 
 
Fanns hästar med föl att titta på oxå
 
 
 
 
 
Snabbfika
Bak på gång
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0