Tisdag

Vid halv två  hämtade jag upp barnen som vanligt, dem hade haft det skoj på dagis! Fenix verkar vara pigg men lite snorig. Han vill så gärna vara på dagis så han fick bestämma själv i morse om han ville gå och han skulle självklart till dagis! Eftersom han inte har någon feber så är det helt okej! Dem är ju bara där 15 timmar i veckan och dem få timmarna vill Fenix inte missa!
Jag och Maiden har tvättat lite idag samt plockat av lite här hemma. Det har även blivit en hel del mys eftersom det är första dagen helt ensamma hemma! Man får passa på att bebismysa så mycket man kan nu då det nu är absolut det sista barnet.
Erika kom förbi och fikade med oss efter dagis, så trevligt och roligt så! Corona är ju som hon är och spexar runt och ska sitta i knät på gästerna, hihi!
Nu blir det snart middag!
 
Fick dem här av Daniel igår! Daniel fick kalsonger av mig så nu kan vi vara snygga tillsammans, hihi!
Trött tjej
 
 
Fick en mössa igår som jag beställt åt hästtokiga Corona
Hämtning på dagis
 
Mysigt att komma hem till lillasyster igen
 
Slappar hos Erika
Corona passar oxå på att låna ett knä
Gullfia
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0