Söndag

I går efter frukost åkte hela familjen iväg till ett lekland i Barkarby där vi mötte upp Carina, Kimmo, Elvira, Julia och Karolina. Det vart en massa lek och bus för barnen....och för papporna, hihi!
Maiden hängde på mig i selen och sov hela besöket. Det vart en fikapause så barnen fick i sig lite vätska och energi innan det vart mer lek igen.
Efter några timmar var det dags att ge sig vidare. Vi stannade alla på MAX där lunchen intogs och sedan åkte vi vidare till en 4H gård i närheten av Carina och Kimmo i Stäket. Elvira och Fenix fick en varsin tur på en ponny innan vi ålte vidare hem till Carina och Kimmo.
Vi fikade och barnen lekte. Fenix fick klappa Elviras orm som han tjatat om och även titta på ödlan.
Det var tre trötta barn som slocknade i bilen på vägen hem.
Tack för en toppendag!
Idag kommer det bli en lugn dag här hemma efter den fullplanerade helgen. Barnen är påklädda och har fått frukost. Maiden ligger i min famn och håller på att somna om. Ska väl tvätta lite och fixa lite som vanligt men som sagt, vi håller oss nog hemma.
Feniix har varit så duktig och varit blöjfri och torr två nätter i rad nu, så skönt!
 
 
Bilder från dagen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0