Måndag

I går förmiddag åkte jag och alla barnen in till Norrtälje för att handla lite och ordna en liten present till Daniel. Daniel var tillbaka på jobbet som vanligt.
Maiden fick hänga i selen på magen, Corona fick åka vagn och Fenix drog korgen och hjälpte till att plocka varor, vår duktiga kille!
När vi kom hem vart det lunch och sedan fick Corona sova middag, Maiden somnade oxå efter slurk mjölk. Fenix ville titta på film så då passade jag på att hänga tvätten som jag tvättat på morgonen, laga kalops till middag samt baka mockarutor.
När tjejerna vaknat vart det mys en stund. När jag vid halv fyra skulle kolla om Fenix ville ha mellis så hittade jag honom inte, jag ropade men han svarade inte. Tillslut hittade jag honom nerbäddad i vår säng där han själv bäddat ner sig. Han sov som en stock och ville inte bli väckt. Han har varit lite snorig men inte alls påverkad av det. Han hade ingen feber, jag frågade flera gånger om han ville ha något att äta men han ville bara sova. Flyttade ner honom till hans säng där han sov vidare tills imorse då han vaknade snorig men pigg och glad som vanligt. Man kan säga att han tog en väldigt lång tupplur.
På kvällen vart det mys med mockarutor och Corona fick lite ensamtid och en skön dusch då dem andra sov.
Nu har jag lämnat trollen på dagis och Maiden ligger och ammar i mitt knä.
 
Redo för Norrtälje
 
Största trollet
 
Mellan trollet
Minitrollet
Lunch
 
Fina storebror
Puss!
 
 
Mys
Tokunge
 
Nyvaken
Smaskens
Trött kille
Corona försöker väcka
Puss!
Tokfia
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0