Måndag

 Då har Maiden sovit sin första hela natt, så duktig tjej! Får se om det fortsätter eller om det var en lyckonatt bara. I morse städade jag av lite här hemma och när Maiden och Corona sov middag så passade jag på att förbereda maten, Lövbiff som fått koka i porteröl och lite annat gott.
Vid ett kom Marie, Liam och Linnéa hit. Det vart fika, massa prat och självklart massor av lek för barnen. Liam och Fenix lekte på Fenixs rum så dem två första timmarna såg vi inte dem. Linnéa och Corona hoppade mest i soffan på övervåningen där jag och Marie satt och fikade. Sista timmen kom grabbarna upp och så sprang alla runt, runt och hade det hur skoj som helst! Maiden fick ett par supersöta tofflor i skinn, tack snälla !
Efter tre timmars bus och lek så åkte dem hem till sig. Jag värmde på middagen och nu så är maten i magarna! Maiden sover och dem två stora trollen sitter lite trötta i soffan, inte allt för långt kvar till nattningen.
 
 
 Gjorde blomdekorationer till cupcakesen
 
 
 Färdiga
 
Lilla minitrollet
 
 
 
 Glömde lägga upp bilder på Coronas och Maidens kläder som dem fick i förra veckan av farmor
 
Mera bilder på minitrollet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ska läsa bok
 
Jag och stora, glada tjejen
 
 
 
 Corona och Linnéa ska självklart dela stol
 
 Grabbarna busar
 
 Lånar Maiden en stund
 Corona bevakar det hela!  
Maidens fina tofflor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0