Lördag

I går vid tolv kom Jessika, Anton, Wilma och Meja hit på besök. Det vart taco- och fajitaslunch och efter det fika med kladdkaka med en topping med kaffesmak. Trodde inte att barnen skulle vara så förtjusta i den med det var dem, skoj!
Efter fikat så gick Daniel och Anton ner till bastun en stund medans jag och Jessika satt och pratade och itttade på barnen som lekte.
Patrik, han som tog dem fina korten på Maiden kom förbi med tre förstoringar av korten han tagit, det var en present till oss för  att han fick låna Maiden. Det hade han verkligen inte behövt göra då vi är mer än tacksamma att han ville låna henne och att vi fått korten på datorn så vi kan framkalla dem oxå. Det var i alla fall väldigt snällt gjort, tack för det! Ska köpa ramar och sätta upp dem snarast! Han hade skrivit ut dem på matt papper vilket vart jättesnyggt!
Efter 4½ timmes lek och bus så begav sig gästerna hemmåt. Vi åt middag och sedan kom farmor förbi en sväng och fikade.
En riktig toppendag vart det!
 
Mitt sällskap vid frukosten
Puss
Klappa
 
Storebror vill oxå mysa
Hjälper pappa att laga grinden
Kladdkakan
Fenix hjälper till med toppingen
 
Tjejmys
 
 
 
 
Pappamys
 
Lunch, fika, lek och bus!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dem fina framkallningarna vi fick av Patrik
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0