Lekrymden

I morse vaknade båda barnen straxt efter åtta. Vi låg kvar i sängen en stund och mös innan vi gick upp och gjorde oss  i ordning.Embla fick en promenad och efter det packade vi in oss i bilen och åkte till lekrymden där vi mötte upp Carina och Casper. Egentligen skulle Fenix vara på dagis i dag och imorgon men han får vara hemma och ha skoj med oss istället. 
Pojkarna busade och sprang runt, det är inte lätt att hinna med inte och speciellt inte när man har en liten med oxå! Corona tyckte oxå att det var skoj med alla bebisleksaker, hon har nu testat dem flesta och även smakat på sakerna. Pojkarna fick lite glass och Corona fick persika. Efter det vart det lite mer bus.
Efter två timmars bus lämnade vi lekrymden och Carina och Casper åkte hem och jag och barnen tog en sväng på Ö&B där jag köpte två filmer till Fenix, En bamse film och sedan Nicke Nyfiken. 
Corona somnade innan jag ens hann spänna fast henne i bilen, hon sover fortfarande. Fenix sitter i mitt knä och tittar på när jag läger upp bilderna, han tycker det är roligt att titta på korten av sig själv.
Daniel ringde för en stund sedan och korten som vi tog i fredags är klara så han skulle hämta dem på vägen hem, spännande!  
Nu ska jag och Fenix hoppa ner i sofan och titta på en film.
Tack Carina och Casper för idag!  

Tjejen pysslar







Full fart



















































Tankar cykeln

































Sitter och lägger upp kort

Fått sällskap av skrutten








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0