Lekrymden

I morse vaknade Fenix kvart över sju, vi mös i sängen i vanlig ordning. Fenix är världens mysigaste kille på morgonen, han kryper ner under mitt täcke och sedan kramar han om mig hårt och så ligger vi så och myser länge! Vi gick sedan upp och tittade på tv och tog en promenad med Embla. Klockan nio vaknade Corona, hon fick frukost och sedan klädde jag på mina små underbara änglar! Dem är så himla mysiga och underbara!
Halv elva åkte vi in tilll lekrymden där vi mötte upp Tina och Leo. Grabbarna busade och for runt överallt, Corona är lite lättare att hålla ordning på då hon fortfarande inte kommer någonstans utan bara sitter still och pysslar med sina leksaker och ser söt ut!
Pojkarna har väldigt skoj i alla fall och det är ju det viktigaste! Vi åt lite lunch och Fenix fick glass! Corona fick oxå lite och äta.
Daniel dök upp lagom efter lunchen och då busade han runt med Fenix.
När vi lekt klart vinkade vi hejdå till Tina och Leo och så gick vi till Intersport där vi köpte en hjälm till Fenix med specialspänne på så det går upp om han fastnar. Dagis vill att dem ska ha en sån när dem åker pulka på dagis!
Fenix vart störtförälskad i sin hjälm och ville inte ta av den, hihi! Han hade den i bilen hem och en stund här hemma oxå!
Corona somnade i bilen och sover fortfarande! Fenix busar med Daniel och jag sitter här en stund. Ikväll blir det lugnt och bara en massa mys!
Tack Tina och Leo för en rolig dag!

BIlder från dagen:


























































































Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0