Nyårsafton

Nyårsaftonen började med mys med barnen. Vi städade av lite här hemma samt förberedde middagen. På eftermiddagen kom Mikael, Henkan, Jeppe, Jonte och hunden Sassa hit. Vi började med lite tilltugg och sedan vart det middag. Fläskfilé fylld med philadephiaost och chilli, potatisgratäng, sallad och en mexikans röra bjöds det på och efter det kladdkaka och nougatrutor.
Fenix busade runt med gästerna och Corona åkte från knä till knä och hälsade så glatt på gästerna. Vid åtta gick vi ut för att smälla lite raketer så Fenix fick kika lite men han tyckte det var otäckt och ville gå in redan efter första smällen så det fick han. Dem andra smällde klart medans jag gick in med Fenix.
Vi la barnen som somnade gtt. Dem vaknade inte ens vid 24.00 när alla raketer smällde. Daniel hade köpte en färdig låda med raketer som han smällde vid tolvklaget. Det var jättefin fyrverkerier i den!
Vi satt sedan uppe och småpratade lite. Jeppe och Jonte sov över i vår gäststuga och Henkan sov nere i gästrummet.
En riktig trevlig och lyckad nyårsafton! 


Fenix spanar in snacksen

Svart tema på dukningen

Kollar vad gästerna har med sig i sin påse



Vad gör Jonte?

Mammas prinsessa













Middag

En till gäst, nej det är bara Jeppes bakhuvud

Gott med rån





Glass!









Gott nytt år älskling






Ute och kollar på raketer

Inge vidare sa Fenix





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0