Onsdag

I går när båda barnen sov middag så lagade jag mat. Henkan kom på eftermiddagen och åt middag med oss. Han lekte sedan en stund med Fenix innan han målade trappan igen. Daniel höll på att spackla och fixa lite. Jag lekte med barnen innan jag duschade Fenix och badade Corona, sedan nattade jag båda medans grabbarna höll på med trappan.
I morse fick jag väcka Fenix tio i åtta. Vi låg i hans säng tillsammans medans han drack sin välling. Vi klädde på oss och sedan åkte vi ner till dagis. Idag gick det bättre att lämna, han vart bara lite ledsen, skönt!
Jag åkte sedan hem och gick en promenad med Embla. Klockan nio väckte jag Corona, hon tyckte nog att jag var lite fräck som väckte henne efter 12½ timmes sömn. Hon fick lite frukost och sedan gjorde jag i ordning henne. Vi packade sedan ut oss i bilen och åkte till BVC. Jag träffade min barnmorska ute i trapphuset, skojigt! Hon tyckte var jättekul att se Corona. Hennes kommentar: Oj, vad glad och oj vad blond, hihi!
Det gick bra på BVC. Corona hade gått upp 400 gram på 5 veckor. Nu väger hon 7490 gram, det är fortfarande 2.5 kilo mindre än Fenix i samma ålder. Hon ligger fortfarande under kurvan men hon följer en egen liten kurva under den ursprungliga kurvan och det är ju bra! Hon har blivit 68 cm lång, vilket är lite under kurvan. Känner på mig att allt eftersom hon får mer vanlig mat så kommer hon öka ordentligt! Den lilla damen följer sina egna små kurvor helt enkelt!
Efter BVC åkte vi och handlade lite och efter det mötte vi upp Daniel på Antep där vi åt kanongod lunch! Det konstiga var att efter vi ätit så fick jag och Daniel in en varsin efterrätt. Det var inga andra som fick det, väldigt märkligt. Jaja, det är väl bara att tacka! Corona vaknade 5 minuter innan vi skulle gå så hon hann se pappa i alla fall.
Han som dukade av vårat bord var jätteskojig. Han tittade på Corona och tyckte att hon var så söt och pratade med henne. Sen sa han själv att han hade planerat sina barn lite fel eftersom frugan kom i klimakteriet samtidigt som dottern vart tonåring, hihi, det lät så himla skoj! Han hade det nog inte lätt hemma med hormonsvallningar från alla håll och kanter, hihi! 

Efter lunchen åkte jag och Corona hem en stund och mös innan vi hämtade upp Fenix på  dagis. Nu sitter han i soffan och äter mandarin och tittar på film. Corona ligger och vilar!


Mys igår eftermiddag med en nyvaken kille







Henkan kom och lekte med Fenix

Kollar så allt går rätt till





Morgonmys

Dags för väckning

Lite frukost

I väntrummet på BVC



Nyvaken på Antep

Pappa var där!



Vår fina efterrätt



Corona fick smaka lite

Mys hemma




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0