Massa fredagsfika

I går eftermiddag medans barnen busade med sin pappa så passade jag på att baka en äppelpaj eftersom vi skulle få fikabesök idag. Efter det vart det middag och sedan lite mys innan det var sängdags.
Denna morgon startade som vanligt med morgonmys, frukost och hundpromenad.
Medans Corona vilade på förmiddagen så gjorde jag och Fenix vaniljsås till öppelpajen.
Vid halv tolv kom Carro, Lova och Nea. Det vart dika och som vanilgt massa prat! Fenix busade med tjejerna och Carro, han älskar att få besök. Corona passade på att mysa med sin gudmor.
Daniel kom hem ganska tidigt från jobbet och Corona passade då på att sova i hans knä som vanligt. Jag och Fenix lagade mat under tiden.
Efter middagen vart det lite lek innan Mikael, Gunte och Lojke kom hit på fika, det vart en riktig fikadag! Det vart ännu mera bus för Fenixs del när farbror kom på besök. Corona passade på att sitta i hans knä och mysa lite och bita i hans hand, skönt sa Corona, ont sa Mikael, hihi. Förmodligen är det fler tänder på väg och det kliar!
Barnen sover nu. I dag gav jag Corona hennes välling och sedan la jag henne i söngen för att se vad som hände. Hon låg och pratade en stund för sig själv innan hon toksomnade, så duktig tjej! Tidigare har hon fått omna i min famn efter vällingen men det här är ju perfekt! Det är ju det man strävar efter, att dem ska kunna somna själva. Vi får se hur det går framöver men idag vart det succé i alla fall, mammas underbara mirakel!
Som sagt barnen sover sedan en timme tillbaka ungefär och jag och Daniel ska ta och duscha innan det bli soffmys.
 

Pratar med Embla





Lek







Vaniljstång till vaniljsåsen

Fenix och Nea

Får mat av gudmor



Fenix och Nea titar på film

Prinsessan



Fenix vill ha med Carro och titta på film

Mys med tjejerna










Mikael , Gunte och Lojke på besök






Farbrors fingrar var goda, kul sa Corona, ont sa Mikael!





Glad tjej!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0