Tisdag

Fenixs mage vaerkar ha lugnat ner sig lite men Corona vaknade klockan 6 i morse helt nerbajsad. Hon har ju haft lite trassel med sin mage, hon har varit väldigt hård så hon har fått ett tarmreglerande medel nu som ska förbättre det! Förhoppningsvis är det därför magen var som den var i morse, håller tummarna för att hon inte ha fått Fenixs magbekymmer! Peppar, peppar har jag och Daniel klarat oss än så länge men vi ska inte ropa hej ännu!
I och med att Corona vaknade så tidigt så somnade hon om vid åtta igen och sover fortfarande! Jag har bäddat rent alla sängar samt tvättat, tvättat, tvättat!
Fenix jag och Emblatog en liten pulkatur i det härliga vintervädret!
Fenix blir hemma idag och i alla fall imorgon oxå från dagis, vi får se hur magen är på torsdag. Lite trist, vi får får hålla oss hemma så att vi inte smittar ner några andra.
Ikväll ska vi i alla fall till famor och farfar och äta smörgåstårta!


Morgonmys med en trött prinsessa!



Härlig pulkatur i det härliga vintervädret!














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0