Lite uppdatering

Internet har trasslat här hemma och nu har precis Marcus varit här och fixat det, perfekt! I och med att Fenix varit dålig i magen så har han varit hemma från dagis hela veckan, lika bra det så han inte smittar ner någon, tycker det är så respektlöst av sådana som släpar dit ungarna halvfriska och så smittar dem ner dem andra och så går det bara runt runt! Lika bra att låta dem bli helt friska!
Fenix har varit bra i magen i 2 dagar nu, härligt!
I onsdags åkte vi och hälsade på Daniel på jobbet, farmor följde oxå med, efter det stannade vi och handlade lite innan vi åkte hem igen. På kvällen kom Jeppe hit och hämtade en tv.
Igår följde farmor med oss på morgonpromenaden, Fenix åkte pulka! När vi kom hem igen så ville Fenix följa med farmor hem så det fick han. Jag passade på att mysa med Corona och rensa ur barnens garderober. Corona har nu vuxit ur storlek 62 och Fenixs 92- kläder är urplockade! När Corona sov middag så passade jag på att hoppa ner i sängen och titta på en film i lugn och ro, härligt!
Daniel kom hem ganska tidigt och hade med sig jättefina blommor hem till mig, tack hjärtat! Han sa att han hade åkt förbi en blomsteraffär och tänkt på mig och gick då in och köpte blommor, så himla gulligt! 
På eftermiddagen gick vi upp och åt hos farmor och hämtade hem Fenix. 
Nu på morgonen har Marcus varit här och fixat datorn.  Fenix och jag har tittat på film och Corona ligger och sover. Snart ska vi ordna lunch och i eftermiddag ska jag åka in till mormor och morfar och lämna Embla, dem ska ha henne över helgen!

Hälsar på hos pappa



Mys med prinsessan







Jeppe på besök

Leker



Mina fina blommor



Bada är skoj!



Söta tjejen



Puss!

Redo för sängen!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0