Fika på pelikan

Idag var det första dagen på länge som Fenix skulle till dagis. Han har varit ledig sedan den 22 december. Min lilla plutt ville inte att mamma skulle lämna honom på dagis idag, han ville följe med hem igen, mammas älskling. Han har kommit in i en tokmammig period nu och ska mest sitta på mig och krama och pussas hela tiden.
Med sorg i mitt hjärta fick jag lämna en gråtandes Fenix på dagis. Jag vet ju att det ger med sig efter någon minut bara men det är ändå jobbigt!
När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och sedan fick Corona lite och äta innan vi åkte till norrtälje.
Vi började på apoteket för att handla lite smått och gott bl.a. olika salvor mm till barnen. Sedan gick jag upp mot H&M där jag mötte Carina. Vi skulle ses på pelikan men nu träffades vi mitt ute på gatan istället, hihi!
Jag handlade en söt klänning på rean till Corona, den var nedsatt 50% och sedan 20% till på det, kanon!
Efter det gick vi och fikade på pelikan, var trevligt att  hinna med och prata lite. När vi ses på lekrymden så får man mest jaga barn bara, det blir inte mycket tid över till att prata.
När vi fikat klart åkte vi och hämtade upp Fenix på dagis, det vart ungefär 1 timme tidigare än vanligt men det var nog bra för honom att få en mjukstart. Som jag visste hade det ledsna gått över så fort jag lämnat parkeringen.
Nu har vi suttit i soffan och tittat på Nicke Nyfiken och ätit  frukt medans Corona har vilat, hon har nu precis vaknat.
  
Tack för en trevlig fikastund!



På väg till norrtälje





Fikar







Pratar med Carina

Nya klänningen


Carina hde med sig sin nya fina kamera som hon fick i födelsedagspresent av sin kille, hon tog massa fina kort på Corona. Här är några av dem:






































Kommentarer
Carina Ohlsson

Tack själv =) man behöver komma ut =) man fastnar så lätt här hemma =/

2012-01-10 @ 16:28:24
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
Carina P

Vilka underbara pussbilder! Finaste ni :)

2012-01-11 @ 12:26:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0