Besök hos pappa på jobbet

I går eftermiddag när Daniel kom hem efter crossåkningen så startade han traktorn och plogade undan lite snö. det snöade ganska så ordentligt igår. Nu kan man dra pulkan utan att skrapa i allt grus i alla fall!
Efter maten satt Fenix i pappas knä och tittade på datorn, efter en stund så somnade han sittandes, hihi, han var nog lite slut.
Fenix har inte kräkts något mer men han är ganska dålig i magen, det börjar bli lite bättre men han får åtminstonde vara hemma ifrån dagis i morgon. Måndagar och fredagar är han ju alltid ledig så idag har han varit hemma. Vill inte ta honom för tidigt till dagis så han smittar dem andra ifall att det är magsjuka.
Idag har vi varit och hälsat på pappa på jobbet, Han jobbar i gräddö så det vart nära och bra! Fenix var så lycklig, han fick se grävmaskiner, dumper, lastbil, borrvagn och sin pappa såklart! Corona satt kvar i bilen och sov medans vi kikade runt lite och tittade på när pappa jobbade en stund.
När vi kom hem vart det lunch. Vi har lekt, busat, myst och läst bok och Corona vilar nu middag. Fenix kikar på stora maskiner på tv:n.


Lilla trollet igår

Lek med syster

Trött kille i pappas famn

Glad stumpa!







Kul och gott med mat!

Hälsar på pappa på jobbet




































Lek hemma

Tittar på film














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0