Casper 2 år

I går morse städade vi lite här hemma och efter det kom Anton, Jessika och lilla Wilma hit och tittade på Corona. Corona fick en jättesöt body med tillhörande klänning. Tack snäll!
Fenix sov middag när dem var här så han missade tjejbesöket! När han vaknade klädde vi på oss och åkte iväg till norrtälje för att fira Casper som fyller 2 år idag. Vi träffade även Stefan, Carinas nya kille, jättetrevligt!
Vi åt massa hembakade saker och Fenix åt till och med en bulle, det betyder att dem var goda för han är väldigt kinkig med sötsaker. Casper fick ett bowlingset av oss. Pojkarna busade runt med Caspers alla nya leksaker, rutschkanan var väldigt populär.
Carina lånade Corona en stund när hon väl vaknade. Hon sov ju bort mesta delen av kalaset den här gången ocå. Casper var så gullig och ville krama på henne, han vill nog oxå ha ett litet syskon!
När vi kom hem åt vi middag hos farmor och farfar. Eftermiddagen hade jag och Corona det mysigt i soffan ute på deras veranda.
Daniel gick hem och la Fenix och jag och Corona satt kvar och pratade med farmor och farbror en stund innan vi oxå gick hem.
Innan jag nattade Corona så tog vi oss ett bad tillsammans. Daniel och jag kikade på My bloody valentine inan vi gick och la oss. Daniel tycker att det är så varmt här inne i huset så han sov på den nedrevåningen i natt där det är svalare.
Fenix vaknade kvart över åtta och då gick jag upp och gjorde välling till honom, vi gick sedan ner tilll pappa. Fenix låg med pappa i sängen och drack sin välling och jag satte mig här vid datorn. Corona sover fortfarande gott!
Idag vet vi inte riktigt vad som står på programmet, lite trist väder men något får vi väl hitta på!

Stort grattis till Casper idag på din "riktiga" födelsedag!


Fenix har lastat banan i sin traktor

Gubben i lådan

Lagar mat med pappa


Coronas fina body och klänning

Redo att åka på kalas

Födelsedagsbarnet

Paketöppning

Bowlingset

Fenix tittar på


Lek och bus











Bulldags

Läser bok

Va, jag har inte gjort något







Tittar på tv





Casper och Carina

Casper har fått syn på Corona



Samling i soffan

Myser hos Carina



Casper kramar

Tre generationer pojkar


Tjejmys ute i soffan









Mina pojkar myser nu på morgonen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0