Elvira 1år!

Idag startade vi morgonen med att åka upp på logen med gräsklipparen och släp för att hämta massa stolar och bord till dopet. Vi ställde möblerna vid Cecilias hus för det är där dopet och Fenixs födelsedagsfirande kommer äga rum.
Efter det vart det lite lunch och en tupplur innan vi begav oss till Kallhäll för att fira lilla hoa och söta Elvira som fyller 1 år idag!
Elin och Charlie kan inte komma på dopet för dem är uppbokade då så både Fenix och Corona fick paket. Fenix fick en duplobil och en cd-skiva och Corona fick en urgullig klänning, tack snälla ni!
Det bjöds på tårta och en massa andra bakverk, allt hembakt! Smaskigt värre! Fenix tog en sväng till lekparken och busade innan det var dags för Elviras paketöppning. Fenix och Elviras kusin Hugo la beslag på dem flesta presenterna och lekte för fullt. Elvira var nog nöjd när vi åkte så hon fick ha sina saker i fred, hihi! Corona gjorde dock inte så mycket väsen av sig, hon sov igenom hela kalaset.
Tack snälla för ett supermysigt kalas och ett jättestort grattis igen till lilla, stora tjejen!

När vi kom hem så hämtade vi lite mer möbler på logen. Det började sedan regna och Daniel och Fenix busade runt i ala vattenpölarna, Fenix la sig även ner i en av pölarna och krälade fram, tokunge!

Idag blir även Corona 6 veckor, vårat lilla mirakel. Hon är så himla go och mysig. Nu får man svarsleenden från henne oxå, så otroligt härligt! Älskar våran tjej galet mycket!  
Mammas gostjej!







Hårt arbetande famlj

Här körs det möbler





Klädd för kalas



Födelsedagsbarnet

Fenix har hittat fiskarna

Smaskigt fika

Väntar på fika

Lånat en bil

Leker i parken



Paketöppning



Fenix och Elvira leker

Fenixs present



Coronas present

Bus i vattenpölarna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0