Fejan

I morse gick vi ner till stranden för att bada, Fenix badade en stund och Corona låg på min mage i skuggan och tränade sina nackmuskler, hon håller upp sitt huvud relativt bra nu, mammas fina tjej!
Daniel kom efter en stund med den fantastiskt bra ideén att åka till Fejan och äta lunch, vi packade ner vagnen och barnen i båten och åkte.
Det var fullt på deras uteservering så vi fick sitta inne men det spelade ingen roll, det var så fint inne oxå! Daniel tog en hamburgare, Fenix fick korv och pommes och jag tog en caesarsallad. Efter den delikata lunchen gick vi en promenad runt ön. Innan vi åkte hem tog vi en fika i deras café och Fenix fick en glass.
På vägen hem så sov Corona i liggdelen till vagnen. Fenix satt i mitt knä, efter en stund vart han väldigt tung, han hade somnat, gullungen!
Nu har vi precis varit hos farmor och farfar och ätit middag. Daniel håller på att tappa upp badvatten till Fenix så han får sig ett kvällsbad.
Corona har precis vaknat efter att ha sovit bort hela vistelsen hos farmor och farfar. Vi ska ta och hoppa ner i soffan och mysa nu, ska även ringa mormor och morfar som kom hem från värmland idag.
























































Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0