Torsdag

På morgonen lekte Fenix ute i trädgården medans Corona låg i mitt knä och tränade på att hålla upp sitt  huvud, hon är så duktig och stark!
Vid 11-tiden gick jag ner till stranden med barnen och hunden medans Daniel åkte till norrtälje för att lämna in våran kamera som är trasig. Fenix busade runt i vattnet och Corona låg i min famn och myste. Tok-Fenix var tvungen att inspektera Coronas liggdel och hoppade ner där och la sig, det såg lite trångt ut men han sa att det var mysigt så jag får väl tro honom då!
När vi kom hem vart det sovstund för Fenix. Corona ville inte riktigt sova så hon fick ligga på mig och gosa en stund.
På eftermiddagen körde jag ut mamma och Embla på landet, Embla ska vara med dem en stund nu. På vägen hem stannade jag på apoteket och handade lite saker. När jag kom hem gick vi till farmor och farfar och åt pannkakor. Fenix vart jätteglad att träffa sin farbror Mikael!
Fenix sover sedan en timme tillbaka och Corona ligger i min famn, jag ska nu hoppa in i duschen och sedan äta något innan jag hoppar i säng. 

Tränar










På stranden







Nyvaken

Tok-fenix



Underbara älskade!

Jag vil inte sova men mysa kan jag!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0