Nya frisyrer

I morse när vi vaknade så regnade det, trist men kanske behövligt! Vi hade tänkt ta båten till gräddö på morgonen där Fenix och Daniel skulle klippa sig men det fick bli bilen istället då regnet stog som spön i backen.
Fenix fick börja att klippa sig och efter det var det Daniels tur. Pojkarna vart jättefina och Fenix var så himla duktig, han sitter helt själv i stolen!
När vi kom hem var det tänkt att Fenix skulle sova middag men han ville verkligen inte det så han vara med mig och Corona medans Daniel åkte till båten.
På eftermiddagen gick vi ner till affären i södersvik och köpte ett bord och sex stolar till verandan.
På kvällen åt vi middag hos farmor och farfar, efter det gick vi till Anna och Micke och lämnade deras dopinbjudan. Fenix busade runt massor med Anna! Fenix är så härlig, han är verkligen inte blyg, han följde med Micke och kikade bakom deras hus och sedan gick han runt länge med Anna och samlade sten på olika ställen och kastade dem sedan i vattenpölarna.
Fenix sover sedan en stund tillbaka och prinsessan ligger hos mig. Idag log hon medvetet tillbaka mot mig, så underbart, man smälter ju totalt!


Hos Ingela

Pappa övervakar

Corona sitter och kikar runt på salongen

Mammas ängel!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0