Lördag, söndag, måndag

I lördags eftermiddag kom Carina, Kimmo och Elvira hit. Vi åt tacos och sedan äppelpaj till efterätt, det vart en hel del prat på kvällen, mysigt!
På söndagmorgonen åkte Kimmo och Daniel till Göteborg för att se Big Four.
Jag och Carina hade hoppats på fint strandväder men så vart inte fallet så vi packade in barn i bilen och åkte till täby centrum. Fenix fick vara hos farmor och farfar hela söndagen och sedan sov han över där och så hämtade vi honom på måndagen när Daniel kom hem, han hade haft det toppen där, dock hade han varit lite ledsen i sömnen och ropat efter Corona, så himla gulligt, han saknade sin syster men inte mig och Daniel.
Det vart lite shopping i täby centrum, dock bara saker till Corona och Fenix men det är ju nästan roligare än att shoppa till sig själv. Corona sov mest hela tiden, vi började med att äta lunch och så även Corona och sedan slocknade hon så skönt i vagnen.
När vi kom hem vart det hundpromenad och middag. På kvällen tittade jag och Carina på film och åt gott till!
På måndagen var det lika tråkigt väder. Carina packade ihop sina saker och sedan åkte vi till Kallhäll och lämnade av sakerna hemma hos Carina och Kimmo. Vi åkte sedan vidare till IKEA i barkarby där vi åt lunch och shoppade lite.
Vid fyra tiden kom Kimmo och Daniel tillbaka från Göteborg och vi mötte upp dem i barkarby. Vi skildes åt och på kvällen hämtade vi som sagt Fenix och åt middag hos farmor och farfar. Konserten hade varit kanon så det var ju roligt för grabbarna!
Tack snälla Carina och Elvira för en trevlig helg, lika mysigt som alltid!
 
Middag

Mor och dotter

Gullungarna

Söta Elvira klappar Corona

Fotografering på G

Trött tjej på väg till IKEA

Elvira vaknade precis innan vi hann fram

Elvira på IKEA

Sov bort hela IKEA-shoppingen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0