Fredag

I fredags åkte vi in till familjerätten där Daniel och jag skulle skriva på och intyga att det är Daniel som är pappa till Corona, vi måste göra detta då vi inte är gifta. Så numera är Daniel pappa både i verkligeheten och på papper till Corona och vi har delad vårdnad om henne.
Det regnade väldigt denna dag och Fenix tyckte det var jätteroligt att hoppa i alla vattenpölar på vägen dit, sötungen!
Vi tog sedan en sväng på stan och köpte två kortärmade pyjamaser och en kofta till lilltjejen och Fenix fick en tröja. Vi var även på apoteket och systemet en sväng innan vi stannade och köpte lunch för att sedan bege oss hem igen.
När vi kom hem fick jag ett jättefint halsband av Marie-Louise och Gösta. Det var en tjej och en kille samt ett D i guld på en jättefin gildkedja som gått i deras släkt. På killen och tjejen var Coronas och Fenixs namn ingraverade. Älskar halsbandet fast jag är lite nervös att bära det då det är värderat till 16 000 kronor. Helst skulle man vilja låsa in det men det är ju så fint och jag är helt kär i det och vill ha det på mig jämt, jag har ju liksom hela familjen runt halsen. Daniel har haft kedjan ett antal år men eftersom han inte använder den så gjorde dem iordning den till mig.
I och med att jag är så smal så är ju kedjan lite lång. Vi var inne i norrtälje i lördags förmiidag för att korta av kedjan ungefär 6 cm men då hade guldsmeden semster så det får bli i början av augusti istället.

Mysmorgon, Tittar på narnia i sängen med pappa

Redo att åka till familjerätten och få en pappa

Dötrist på familjerätten, lika bra att sova sig igenom det

Fenix tyckte dock det var lite spännande

Den nuvarande tvåbarns pappan

Vatten!

Spännande

Trött tjej väntar i mammas i famn på att pappa ska handla lunch


Hungrig kille tjuvstartar med lunchen i bilen

Mitt halsband





Kläderna










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0