En trevlig dag med lunch och shopping

Nu har vi spenderat dagen med mormor. Vi träffade upp mormor utanför lägenheten och sedan gick vi till Lajkit och köpte två jackor, en mössa och en halsduk till Fenix. Hittade två leksaker som han skulle få oxå men vi gick tillbaka senare och köpte dem eftersom vi inte ville släpa runt dem på stan. Efter shoppingen gick vi till café Kulan och åt lunch. Jag och mamma åt paj medans Fenix fick lite äppelmos. Efter lunchen gick vi vidare ner på stan. Vi träffade Carina och Casper en snabbis oxå mitt i Norrtälje. Kul att springa på dem. Fenix och Casper växlade några ord! Sötnosarna!  Jag köpte två shortklänningar på H&M.
När vi var på väg tillbaka hem ringde pappa och undrade om vi hade tänkt fika. Vi hade egentligen inte det men vi köpte med oss fikabröd och gick hemmåt. Handlade Fenix´s leksaker på vägen hem. Hemma hos mamma och pappa fikade vi. Fenix var lite trött så vi stannade inte så länge. Han somnade i bilen på vägen hem. Daniel ringde nyss och han var på väg till gymmet då, han kommer hem runt sex-tiden. Han har beställt kyl, frys och diskmaskin idag. I svart! Det kommer bli så fint så! Sakerna kommer på fredag, längtar redan. Vi ska sätta oss ner någon helg och rita upp köket så som vi vill ha det så får vi åka runt lite och se vad det kan kosta. Vore kul att få köket klart under sommaren men vi får se!
Tack mamma/mormor för en jättetrevlig dag!


Fenix pysslar med sin tallrik och sked på café Kulan

Provsmakar en annan sked

Får lite vatten med en sked av mormor!
 
Fenix´s nya mössa

Leker med sin nya leksak

Fenix´s andra leksak som han fick idag

Fenix´s nya jackor och halsduk



Kommentarer
carina

Fina saker han har fått =)

Kram

2010-03-22 @ 18:01:03
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0