Trött på bajs!

Vid halv ett i natt var det dags igen. Fenix hade bajsar ner  hela sig och sängen. Det kom ännu mer vid halv sju och sen efter frukosten. Pust! Hur mycket kan en liten bebis få ur sig egentligen? Hoppas han blir bra snarast. Tanden har inte velat tränga fram ännu, den segar sig verkligen fram. Elaka tand!
Idag öser snön ner igen, vintern är tillbaka. Vi ska nog hålla oss hemma idag och bara mysa. Ska försöka hinna med och städa lite oxå, det behövs nu. Tvättas ska det oxå göras, blir ju en del nu när Fenix är dålig i magen.
Vi får väl plocka fram vinteroverallen igen när vi ska ut på promenad. Vill ha vår och värme nu.
Fenix verkar tycka om sina nya leksaker i alla fall, han sitter just nu och leker med dem. Han är så söt. Han ser så fundersam ut när han trycker på en av knapparna på nya speldosan och ett djur hoppar upp och spelar musik för han. Hihi, sötnosen! Den andra leksaken är oxå rolig, han sitter och fifflar mycket med den.  
 
Lilleman leker med pappa, det är så roligt att stå i påsen!

Älsklingen gnager på sin tumme, det kliar så i munnen

Vår underbara, älskade son!

Sitter och fnular med nya leksaken

Så intressant!


Kommentarer
carina

hej!

Stackars liten. Men de är som du säger, hur kan dom få ur sig så mycket? =)

Hoppas att han blir bra snart =)

kram

2010-03-23 @ 08:30:49
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Ja han var så hysterisk att han fick svårt att andas ett par tillfällen när han grät. Han har varit så här en gång tidigare men då var den natten mycket värre än i dag. Men man är glad att de inte är värre men man vill ju veta vad dom är fel =)

Så på så sätt ska det blir skönt när dom blir större och kan prata =) men annars får dom vara så här små ett bra tag till =)

Kram

2010-03-23 @ 08:57:26
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0