Torsdagen!

Igår så började jag och Fenix med att åka till BVC. Hihi, han charmade sköterskan som vanligt. Fenix fick krypa omkring på golvet i 30 minuter medans vi pratade. Sen tog hon upp honom och gosade lite med han, det var populärt! Hon rekomenderade en annan salva till hakan så nu hoppas vi att det ska bli bra. Allt var bra med Fenix men oj vad stor han är. 9890 gram och 72 cm lång. Hihi, våran tjockis. Sköterskan undrade om jag hade haft vispgrädde i brösten, inte konstigt att jag rasat så i vikt! Han ligger långt över kurvan men sköterskan sa att det inte gör något. Fenix följer sin kurva så det spelar ingen roll. När han börjar krypa ordentligt och springa omkring så kommer det extra hullet försvinna. Som sagt han ålade omkring på golvet och undersökte allt i hans väg och hon tyckte att han var otroligt stark och det har alla påpekat som träffat honom. Han brås ju på sin far!
Efter BVC åkte vi till familjecenter där han fick busa med Casper, det är så roligt att se dem små busfröna. Dem andra bebisarna leker lite för sig själva men våra vildbattingar kan inte vara stilla, Casper kryper omkring överallt och Fenix backar omkring. Dem verkar trivas bra ihop!
Efter all lek åkte vi tillbaka in till stan, jag tog en promenad med Fenix så han fick sova lite. Jag gick förbi apoteket och köpte salvan åt honom och lite annat. Jag lämnade sedan Fenix hos morfar och åkte till gymmet och körde kondition. Så skönt men svettigt! Daniel var lite sen så han kom när jag var klar. Jag åkte och hämtade upp våran guldklimp medans han tränade klart. Mormor hade oxå kommit hem då! Det hade gått så bra så för dem!
Väl hemma vart det lite soppa till middag. Farmor kom förbi med en bok till Fenix, en bok om färger! Den var spännande tyckte han, fina färger och massa glitter!
Daniel nattade Fenix medans jag tog ett skönt bad!

Sitter och väntar på sin tur på BVC

Leker lite med BVC´s leksaker

Äntligen på familjecenter igen!

Båda har fått span på den fina bollen

Vilken fin boll!

Hm, vad ska jag hitta på nu??

Pojkarna bus!

Casper får syn på en leksak på andra sidan av Fenix, varför gå runt när man kan gå över??

Äntligen fick jag tag i leksaken!

Flera mammor med sina små!

Hos morfar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0