Tårar varje gång man ser detta

En av mina favoritlåtar är Live´s Overcome. Det är en låt om 11 september 2001. Jag kände ingen som omkom under attacken men får tårar i ögonen varje gång man ser denna video. 4 plan kapades denna dag med med uppgift att döda andra människor för att få uppmärksamhet. 2 plan störtade rätt in i World Trade Center´s två torn, ett plan gick rätt in i USA´s försvarshögkvarter Pentagon och ett plan havererade på ett fält i Pennsylvania.
Enligt uppgifter ska 2193 civila människor, 60 poliser och 343 brandmän omkommit denna dag. 200 av dessa människor hoppade från tornen då det inte fanns någon annan utväg. 1600 av dessa offer är identifierade medab 1100 inte är det. En stor eloge till poliser och brandmän som offrade sina liv för andra den dagen. En riktig hjälteinsatts som kostade dem sina liv. 
  
http://www.youtube.com/watch?v=-4OeYvOdL8o


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0