Sommartid!

Jaha, då var sommartiden här då. Klockan ställdes fram i natt. Tittar ut genom fönstret och ser att regnet fullkomligt öser ner. Vart är våren med sol och värme???
I går var en intressant dag, hihi! Först så åkte vår lilla familj in till Norrtälje och tog en fika med Jeppe, Jonathan och Jeppes syster. Jag och Daniel passade på att att äta lite lunch, jag tog en varm kycklingsallad och Daniel halstrad rostbiff med rotgrönsaker. Gott! När vi hade fikat villl Daniel åka till Uppsala för att gå på Lelle´s. Dem säljer tydligen allt som har med motorcyklar och dylikt att göra. Vi begav oss mot Uppsala och Fenix passade på att ta en tupplur i bilen. Hihi, när vi kom fram hade dem stängt. Dem stängde klockan två. Typiskt! Det var bara att vända och åka hem igen.
På hemvägen stannade vi på flygfyren och handlade lite. Hihi, ja det vart ju inte riktigt som planerat denna dag men så blir det ibland.
Fenix somnade vid halv nio och jag och Daniel tände massa ljus och brasan, vi släckte ner alla lampor och stängde av tv:n. Det var ju Earth hour igår mellan 20:30 och 21:30 och självklart är vi med och stödjer det. Kanon att dem anordnar något sådant. Det är ju inte speciellt svårt att vara utan lampor och tv under en timme och det lär ju sparas en del el jorden över.
Idag har vi inget planerat. regnet öser som sagt ner så vi blir nog hemma. Får väl krypa ner i soffan med lördagsgodiset som vart kvar från igår och sätta på en film!

Bästa lillkillen

Lite glad är man!

Mina hjärtan

Myspys med luvtröja

Ser sammanbiten ut!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0