På bättringsvägen

Fenix har vaknat en hel del i natt oxå. Vid fyra hade han bajsat och vänt sig till mage. När han låg på mage hade han kräkts och lagt luggen i det. Pust, när jag hämtade honom vart det både blöjbyte och tvättning av hår. Stackars lilleman. Febern är i alla fall borta idag men täderna har inte brytit igenom ännu men han är bra svullen så det kan inte vara långt kvar nu.
Igår åkte jag in till Stockholm och träffade Carina, vi hade en supertrevlig dag. Shopping och lunch. Lunchen åt vi på pizza hut, så smaskigt så! Men kära nån vilket konstigt mode det är i år. Storblommiga mönster och tyger som ser ut som mormors gardiner, usch, det är väl ingen människa som vill gå runt i sånt skit. Hihi, och sprakdräkt för vuxna verkar vara inne, gud så fult, jag och Carina fick oss ett gott skratt åt alla fula kläder i alla fall. Man kanske skulle skaffa sig ett par blommiga tights och någon sorts tunika i rosa gardintyg till, hihi eller inte! Som sagt konstigt mode som förhoppningsvis ingen tar på sig. 
Efter våran trevliga dag åkte jag tillbaka till Norrtälje, Daniel och Fenix mötte mig vid busstationen och så åkte vi till  mamma och pappa och åt middag. Fläskfilé i grönpepparsås, jättegott! Det vart en smakig kaka till efterrätt oxå! Mätta och belåtna åkte vi hem igen och hoppade ner i sängen. 
Vi ska snart äta frukost och sen blir det bara en lugn dag eftersom Fenix´s mage inte verkar vara riktigt bra ännu, skönt i alla fall att febern gett med sig! Jag ska nog till gymmet lite senare och även hämta upp Embla, hon ville vara kvar hos mamma och pappa igår och mysa. Skönt för prinsessan att bli lite bortskämd!

Carina tillsammans med den gräsligaste sparkdräkten för vuxna! Hihi!

Äter lite smörgåsrån i pappas knä hos mormor och morfar

Mamma och söta Vissla

Våran söta son väntar på sin lasagne!


Kommentarer
carina

Hej =)

Det är ingen fara jag misstänkte att ni inte skulle komma som att han var dålig i går fortfarande. Men vi får hoppas att han mår bättre snart =)

kram

2010-03-21 @ 09:19:20
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0