Onsdag

Då har det blivit onsdag igen då. Känns skönt, då har liksom halva veckan gått och det är inte så långt kvar till helgen och hela familjen kan mysa. I helgen ska vi inte göra någonting. Vi har varit borta eller haft folk här flera helger i rad nu, jättetrevligt men i helgen ska vi bara umgås famljen. Det ska bli så skönt och mysigt.
Idag kommer Tina och lilla Leo hit en sväng på eftermiddagen. Vi ska fika lite och gå en promenad, hoppas solen vill hålla sig framme bara. Ska bli spännande att se hur stor lilla Leo har blivit.
När Fenix sover middag ska jag passa på att leta fram lite kort för framkallning igen, Fenix måste nog vara världens mest fotograferade barn, visst är det bra att ha bilderna på datorn men jag tycker fortfarande att det är mysigt att kunna plocka fram fotoalbumet och bläddra lite.

Fenix och pappa leker lite

Gullungen

Kul i hoppgungan, nu studsar han värre än värst i den!

Hihi, det ser ut som gör armhävningar

Så duktig och tränar på kypandet

Våran snygging

Våran ögonsten!

Läser bok!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0