Måndag

Vad skönt det var i går kväll. Gick ut med Embla vid tjugo i åtta och det var fortfarande ljust ute. Härligt! Älskar när man ställer om klockan så det blir ljusare. Efter promenaden tog jag mig ett bad med Fenix. Han älskar verkligen att bada, frågan är bara om det är mer vatten i eller utanför badkaret när han har stänkt och plaskat klart. Hihi, huvudsaken är att han har roligt. Daniel nattade Fenix medans jag njöt en stund till i badkaret. 
Fenix vaknade halv fem i morse och var hungrig, han fick då lite välling och somnade om till sex och var världens gladaste pojke då! Jag bar in honom till mig i förhoppning om att han kanske vilje somna om men icke, han pratade och pratade och pratade. Hihi, sötnosen! Han har nästan som standard att vilja gå upp vid sex. Lite tidigt tycker jag men han somnar ju halv nio på kvällen så det är klart att han är pigg tidigt då. Vi har nu ätit frukost och Fenix har borstat sina två tänder med lite hjälp av mig. Man ser dem andra två tänderna under tandköttet och det är bulor där dem ska komma fram men ännu har dem inte velat tittat fram , förhoppningsvis rör det sig bara om någon dag innan dem tittar fram nu.
Idag kommer Tina och lilla Leo på besök. Ska bli kul att se hur stor han har blivit. Dem växer ju så fort dem små liven.
I eftermiddag ska jag påen ansiktsbehandling så vi får se om Daniel hinner hem eller om jag möter upp honom i Norrtälje så han får ta Fenix under tiden. Det ska bli skönt, är så mysigt och avkopplande när någon håller på med en.
Vädret är grått och trist även idag, det är i alla fall ett par plusgrader ute så snön smälter undan sakta men säkert.

Strålande morgonhumör!

Intressant med mammas mobil

Måste provsmaka

Jaha, vilken fin rosa sak, undra vad man ska göra med den???

Hihi, måste kolla på tandborsten medans man borstar, man skulle kunna säga att man blir rätt skelögd när man kollar på ett föremål så nära!

Borsta, borsta, borsta.....

Snart klar!


Kommentarer
carina

kl 1 blir bra =)

pelikanen?

2010-03-29 @ 19:32:48
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0