Måndag igen!

Då var helgen över och en ny måndag har anlänt. Veckorna går så fort så fort! Satt och tittade i kalendern för en stund sedan och såg att det bara är tre veckor kvar till sommartid. Härligt med lite ljusare tider! Påsken är tidig i år så det är bara knappt en månad kvar. Tiden flyger förbi.
Hihi, Daniel orkade inte äta upp sin pizza igår så jag kastade ut den till fåglarna. Skatorna är som tokiga i den, dem har ju svårt att hitta mat nu stackarna så lite pizza är nog guld värt.
Fenix fick en skördetröska av Calle och Petra i doppresent i lördags, dem glömde ta med presenten till dopet så han fick den då istället, han är helförtjust i den! Fenix fick även pengar som vi ska placera i en fond till honom. Tack snälla!
Mormors kaktus som jag tog från hennes lägenhet har börjat blomma, den är så fin! Den blomman får lite extra omvårdnad eftersom det är just mormors. Det är över tre månaders sedan hon lämnade oss nu och jag saknar henne massor.
Snart ska vi ta oss en promenad, -8 grader är det dock, pust! Någon sa att det skulle bli plusgrader i veckan, det är bara att hoppas!
När vi kommer hem igen ska jag nog bädda rent i sängarna, är så mysigt att sova i renbäddade sängar.  
Både disk- och tvättmaskin är igång redan, skönt att få det gjort så slipper man senare.
Sweet chili kycklingspett med ris står på menyn idag, gott!

Fenix´s skördetröska

Vilken kul sak

Studerar  leksaken

Roligt med ny leksak

Mormors fina kaktusblomma!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0