Lördag!

Vi var upp hos farmor en sväng igår. Hon var förkyld så vi stannade inte alls länge. Hämtade ut ett paket åt henne när jag var i stan igår så vi skulle bara lämna tillbaka hennes pass igen. 
Igår kväll grillade Daniel hemmagjorda hamburgare, det var så himla gott. Älskar verkligen grillad mat. Hihi, Fenix stog i hoppgungan medans jag fixade med datorn och Daniel grillade, när jag var klar med datorn gick jag ut i köket för att titta till honom och då hade han somnat i hoppgungan. Så söt! Man bara älskar honom hur mycket som helst! 
Våran lilla älskling somnade vid nio igår och vaknade kvart över sex pigg och glad igen. Det är så skönt när han sover hela nätter! I vanliga fall brukar han vakna vid fyra ungefär och vilja snutta lite.
Idag ska vi ha en mysdag! Först ska jag gå en promenad med lilla Embla, sen ska vi börja skruva ihop dem delarna vi fått av tv-möbeln, resten kommer på måndag och efter det ska vi åka in till Norrtölje. Där ska vi parkera i stan och gå till Willys och handla, gå tillbaka till bilen och lämna grejerna, gå ner mot havspiren och äta lunch förhoppningsvis om dem har öppet, annars blir det lunch någon annanstans. Ska bli så skönt med en lugn familjedag! Solen skiner ju oxå så det kommer bli urmysigt!

Älsklingen har somnat i hoppgungan

Stora älsklingen vid grillen

Fångar papppas näsa på morgonen

Puss, puss!

Mina grabbar!


Kommentarer
carina

tja =)

Jo men fika på måndag ska nog inte vara något problem =) är det bara vi 2 + barn?

kram

2010-03-13 @ 09:22:34
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0